By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Τριπλό μεταγραφικό “χτύπημα” για την ΑΕΛ
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
SUPERLEAGUE 2ΔΙΑΦΟΡΑ

Τριπλό μεταγραφικό “χτύπημα” για την ΑΕΛ

Τhessports
Last updated: 18/09/2021 02:05
Τhessports
Share
SHARE

Την απόκτηση των Ζιγκί Μπαντιμπανγκά, Αϊμέν Ταχάρ και Μάρκο Νίνο ανακοίνωσε η ΑΕΛ συνεχίζοντας την ενίσχυσή της εν όψει της νέας σεζόν στη Super League 2.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει τρείς ιδιαίτερα αξιόλογες μεταγραφές.
1. Η πρώτη μεταγραφή που ανακοινώνει η ΠΑΕ ΑΕΛ είναι η απόκτηση του Βέλγου ποδοσφαιριστή, του πολύ γνωστού στην Ελλάδα, Ziguy Badibanga.

Ο ZiguyBadibanga, αφού αγωνίσθηκε με εξαιρετική επιτυχία στην Super League 1 με τον Εργοτέλη και τον Αστέρα Τρίπολης, αγωνίσθηκε με επιτυχία σε ευρωπαϊκές ομάδες όπου πρωταγωνισθούσαν, αγωνιζόμενος κατ’ επανάληψη στο Europa League.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο εν λόγω ποδοσφαιριστής υπήρξε συμπαίκτης του Ρομελου Λουκάκου στην Άντερλεχτ .

Αναλυτικά το βιογραφικό του Βέλγου.
2010/2011 Άντερλεχτ
2011/2012 Ντε Γραφτσααπ
2012/2013 Σαρλερουα
2013/2014 Εργοτελης
2014/2015 Αστέρας Τρίπολης
2015/2016 Ομόνοια
2016/2018 Σεριφ Τιρασπολ
2018/2020 Ορνταμπασι
2020/2021 Σακχταρ Καραγκαντι

2. Η δεύτερη μεταγραφή που ανακοινώνει η ΠΑΕ ΑΕΛ είναι η απόκτηση του Αymen Tahar ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια ήταν ο κεντρικός μέσος του Παναιτωλικού έχοντας 53 συμμετοχές πάντοτε ως βασικός, αλλά προηγουμένως είχε αγωνισθεί με επιτυχία στις Sheffield United, Steaua Bucurest και Boavista.

3. Η τρίτη μεταγραφή που ανακοινώνει η ΠΑΕ ΑΕΛ είναι η απόκτηση από τον ιστορικό Πανιώνιο του γεννημένου το 2002, Μάρκο Νίνο.

Ο Μάρκος Νίνο είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Ελληνικού ποδοσφαίρου και αγωνίζεται ως 10άρι και αριστερό winger.

Είναι δημιούργημα των εξαιρετικών ακαδημιών του Πανιωνίου και κατά την περσινή περίοδο ήταν βασικό στέλεχος της νεανικής ομάδας που δημιούργησε ο Κοροπούλης με τους συνεργάτες του κερδίζοντας το πρωτάθλημα στον όμιλο του στην Γ’ Εθνική, αφήνοντας δεύτερη την ιδιαίτερα ισχυρή Ηλιούπολη.

Ο Μάρκος Νίνο υπέγραψε συμβόλαιο 4 ετών

Η ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει να ευχαριστήσει τους κ.κ. Σκούρα, Κωσταρίδη και Κοντοέ για την παραχώρηση αυτού του εξαίρετου ταλέντου στην ομάδα μας.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ καλωσορίζουμε και τα 3 νέα αποκτήματα στην οικογένεια μας και τους περιμένουμε την επόμενη βδομάδα να είναι όλοι στην Λάρισα και να τεθούν στην διάθεση του κ. Φραντζέσκου και των συνεργατών του.

Σχετικά άρθρα

Πανιώνιος: Τα «κλειδιά» στον Φεράντο
Στην Τούμπα τα μεγάλα ματς της Εθνικής;
O Tζόλης για τον τελικό του Champions League και την… επόμενη ομάδα του!
Από τον Ηρακλή στον Πανιώνιο ο Μάναλης
«Η επιστροφή του Πανσερραϊκού θα είναι άμεση»
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Υποδοχή στο αεροδρόμιο: «Σας στηρίζουμε, αλλά ξυπνήστε!»
Next Article Τα… άκουσαν στο αεροδρόμιο οι παίκτες του Άρη : “Ξυπνήστε… μόνο νίκη την Τετάρτη”!

Τελευταία νέα

Ήττες για Κεντζιόρα και Ζίβκοβιτς
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
31 May, 2026
Champions League: Αυτή είναι η κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν
ΔΙΕΘΝΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
31 May, 2026
Λουτσέσκου: «Λειτουργώ με το συναίσθημα, καλύτερο παράδειγμα ο ΠΑΟΚ!»
Featured ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
31 May, 2026
«Η Γκετζέπε πληρώνει τον Άρη για Σουντμπεργκ»
ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
31 May, 2026
Follow US