Ήρθε ο Νέιμικ

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται, μετά από μικρή περιπέτεια που πέρασε, ο Ντρου Νέιμικ…

Ο τρίτος Αμερικάνος που αποκτά ο Άρης έχασε την πτήση για Θεσσαλονίκη, λόγω της καθυστέρησης της πτήσης του από το Σικάγο κι αναγκάστηκε να έρθει σήμερα το βράδυ μέσω Αθήνας…

Στο αεροδρόμιο τον περίμεναν κάποιοι φίλοι του Άρη, οι οποίοι του πρόσφεραν ένα κασκόλ της ομάδας τους.

«Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Είναι μία μεγάλη ευκαιρία για μένα, επιστρέφω (σ.σ. στην Ευρώπη) και θα αγωνιστώ σε μία πολύ ιστορική ομάδα και σε υψηλό επίπεδο, αφού το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Ανυπομονώ να μπω στο γήπεδο και να ξεκινήσω τη δουλειά. Συγκέντρωσα πληροφορίες για την ομάδα και πήρα την απόφαση να έρθω στον ΑΡΗ και να δώσω ό,τι μπορώ για να πετύχει τους στόχους του», είπε ο 29χρονος σέντερ, μιλώντας στο σάιτ της ΚΑΕ Άρης και έστειλε κι ένα μήνυμα με αποδέκτη τον κόσμο.

«Ελάτε να μας υποστηρίξετε. Εμείς θα δουλεύουμε όσο πιο σκληρά μπορούμε κάθε μέρα, θα παλέψουμε για σας για να προσφέρουμε μία ωραία εικόνα στο γήπεδο. Πιστεύω ότι θα έχουμε μία καλή χρονιά», είπε.

* Όπως έκανε γνωστό η ΚΑΕ, την Παρασκευή 5/9, η μπουτίκ του Άρη θα ανοίξει και πάλι τις πύλες της στον κόσμο, ο οποίος θα μπορεί να προμηθεύεται απ’ αυτήν τα επίσημα προϊόντα της ομάδας.

Όπως επισημαίνει η ΚΑΕ “εδώ και λίγους μήνες έχει επανακτήσει την εκμετάλλευση του σήματος του Άρη, κάτι που σημαίνει ότι τα έσοδα θα πηγαίνουν πλέον αποκλειστικά στην ομάδα”.

Από αύριο το ARIS LEGEND STORE θα διαθέτει προϊόντα για το πρώτο διεθνές τουρνουά «Nick Galis Cup» (20-21/9 στο «Nick Galis Hall»), όπως και σχολικά είδη. Την ερχόμενη εβδομάδα θα είναι έτοιμα τα προϊόντα της Macron, μία γεύση από τα οποία μπορείτε να πάρετε στις διπλανές φωτογραφίες.