Γκάζια και… ντόπες από τον Καρυπίδη!

Στην προπόνηση του Άρη βρέθηκε τη Δεύτερα ο Θόδωρος Καρυπίδης, όπου μίλησε τόσο με τον Άκη Μάντζιο, όσο και με τους ποδοσφαιριστές.

Ο διοικητικός ηγέτης των «κιτρινόμαυρων» τα… έψαλλε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την εικόνα στα δύο πρώτα παιχνίδια, ενώ προσπάθησε και να τους εμψυχώσει για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Μεταξύ άλλων τους είπε:

:«Δεν επιτρέπεται να παρουσιάζουμε την εικόνα που έχουμε στα δυο παιχνίδια πρωταθλήματος. Δεν αντικατοπτρίζει τις πραγματικές μας δυνατότητες και δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Για εμένα ο Άρης ειναι πάνω από όλα και όλους. Θα κάνω τα πάντα μα τα πάντα για να πετύχει ο Άρης . Δεν με ενδιαφέρουν τα πρόσωπα. Αν υπάρχει κάποιος που δεν μπορεί να ακολουθήσει η δεν αντέχει να μου το πει τώρα. Εγώ είμαι μαζί σας σε όλα, όμως δεν θα ανεχτώ ξανά τέτοια εικόνα. Πρέπει να το αλλάξετε γιατί έχετε πολύ μεγάλες δυνατότητες και ο κόσμος έχει μεγάλες απαιτήσεις από εσάς. Από το παιχνίδι που έρχεται με τον Παναθηναϊκό περιμένω να είμαστε ο πραγματικός Άρης »

Στη συνέχεια μίλησαν και οι παίκτες. Έγινε ανταλλαγή απόψεων και υποσχέθηκαν οι παίκτες ότι «εμείς έχουμε την ευθύνη και θα το γυρίσουμε. Με 2-3 νίκες όλα θα αλλάξουν και θα κάνουμε τα πάντα ώστε από το ματς με τον Παναθηναϊκό να πάρουμε τη νίκη και να το γυρίσουμε»