Γκάνεα : “Υπόσχεση πως δεν θα ξαναγίνει αυτό…”

Αισιόδοξος πως ο Άρης θα ανατρέψει το κλίμα και την κακή αρχή στο πρωτάθλημα, εμφανίστηκε ο Κριστιάν Γκάνεα στις δηλώσεις του πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ρουμάνος μπακ μίλησε για το κακό ξεκίνημα του Άρη, για το κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια των «κιτρινόμαυρων», καθώς και το τι χρειάζεται για να το αλλάξει ενόψει του δύσκολου παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για το κακό ξεκίνημα της ομάδας: «Η αλήθεια είναι πως έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα χωρίς να έχουμε κερδίσει κάποιο ματς, αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε πιο δυνατά για να κερδίσουμε στα υπόλοιπα».

Για το αν μπορεί να κάνει η ομάδα του ένα νέο ξεκίνημα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Η αλήθεια είναι πως ο κόσμος είναι θυμωμένος με το αποτέλεσμα που φέραμε στα πρώτα παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Υποσχόμαστε πως δεν θα ξαναγίνει αυτό θα δώσουμε το 100% του εαυτού μας για να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό, για να πάρουμε αυτούς τους τρεις πόντους που τόσο θέλουμε».

Για το τι ειπώθηκε μεταξύ του προπονητή και των παικτών: «Οι αρχηγοί έχουν συζητήσει μαζί του τα έχουν πει όλα, πρέπει να παλέψουμε σκληρά στα τουλάχιστον τρία επόμενα παιχνίδια για να κερδίσουμε και να αλλάξουμε αυτό το κακό σερί».

Για το παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό: «Είμαστε έτοιμοι και θα δώσουμε το 100% από εμάς για να τα καταφέρουμε, δεν θα αφήσουμε κανέναν παραπονεμένο ούτε τους οπαδούς μας και προβλέπουμε, πολύ καλά αποτελέσματα».