Ο ΠΑΟΚ με… τα δώρα

Ο ΠΑΟΚ έχει καταφέρει να πουλήσει, ως ώρας, πάνω από 1000 εισιτήρια διαρκείας ενόψει της νέας σεζόν και στην «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ δεν σταματούν να δίνουν δώρα, δείγμα του πόσο εκτιμούν την στήριξη του κόσμου.

Το δελτίο Τύπου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 συνεχίζεται και μαζί συνεχίζονται και τα δώρα για όσους έχουν ήδη προμηθευτεί τα διαρκείας τους.

Ύστερα από ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ αυτών που προμηθεύτηκαν εισιτήρια διαρκείας από το 801ο μέχρι το 900ό και από το 901ο μέχρι και το 1000ό, οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ Γιώργος Χατζηβασιλειάδης και Μιχαήλ Ναλπαντίδης αναδείχθηκαν νικητές και θα έχουν την δυνατότητα να συναντηθούν, να συνομιλήσουν και να φωτογραφηθούν με τον αγαπημένο τους παίκτη από την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ.

Ο φίλαθλος του ΠΑΟΚ Κωνσταντίνος Κονδούρας ήταν αυτός που αγόρασε το 1000ό εισιτήριο διαρκείας της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ και θα έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει από κοντά και να συμμετέχει στην επίσημη φωτογράφηση της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015.

Όλοι οι νικητές θα ειδοποιηθούν για τον τρόπο με τον οποίο θα «παραλάβουν» τα δώρα τους, συμμετέχοντας ουσιαστικά, ο καθένας με τον τρόπο του, στις εκδηλώσεις της ομάδας.

Υπενθυμίζεται σε όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, ότι συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015, καθημερινά από το PAOK Sports Arena (10:00-17:00) και 24 ώρες το 24ωρο μέσω Internet και από την διεύθυνση https://buy.tickethour.com/paokbc-ww/showProductList.html

Από την Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου 2014, η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται με τις κανονικές τιμές, που ξεκινούν από 80€».