Πρωινός, προσεκτικός, λιγόλογος…

Ένα πρώτο δείγμα των εκπροσώπων του τύπου πήρε ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ.Ιάκωβος Αγγελίδης.

H πρώτη του δημόσια τοποθέτηση με τη διαδικασία των ερωτήσεων και απαντήσεων ή μη απαντήσεων,του έδωσε τη δυνατότητα να έχει μια πρώτη άποψη για τα στελέχη των ΜΜΕ. Είτε απάντησε, είτε οχι, στις ερωτήσεις τους,το σημαντικότερο είναι να αντιληφθεί τον τρόπο που λειτουργούν. Θα είναι ένα καλό όπλο για την ομαλή παραμονή του και τη θετική διεκπεραίωση της δουλειάς που έχει αναλάβει.

Από την άλλη πλευρά, άκουσε και ο κόσμος τον πρόεδρο στις πρώτες του τοποθετήσεις. Αν δώσουμε το ανάλογο βάρος, θα αντιληφθεί ο καθένας καλύτερα, το νέο σκεπτικό των προσώπων που έχουν τώρα την ευθύνη. Το ότι υπάρχουν πολλά θέλω στoν ΠΑΟΚ, ήταν από τα πρώτα που αντιλήφθηκε ο νέος πρόεδρος. Το σχεδιασμό, την τακτική και τη λειτουργία, τα καθορίζω εγώ. Τους στόχους έτσι κι αλλιώς, τους θέτει η ιστορία και η φιλοσοφία του συλλόγου.

Αναφέρθηκε στο νοικοκυριό και στη συνετή διαχείριση των χρημάτων. Ένα σημαντικό, είναι η αναφορά πολλές φορές στις Ακαδημίες και αυτό μόνο ευχάριστα συναισθήματα μπορεί να δημιουργήσει. Ποιός το είπε αυτό, αναρωτήθηκε? Αφού δεν το είπα εγώ, δεν ισχύει, απάντησε μόνος του, δίνοντας τέλος στην παραφιλολογία και τα παραθλητικά.

Σημαντική και η θέση για τον κόσμο. Πως θα γυρίσει στο γήπεδο βλέποντας πράξεις και όχι ακούγοντας λόγια. Η έκφραση εσωτερικό θέμα, θα πρέπει επιτέλους να γίνει κατανοητή. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι το ”κομμωτήριο” της κυρα Κατίνας, όπου όλα ακούγονται και όλα συζητιούνται.

Προαννήγγειλε αλλαγές σε όλα τα επίπεδα της ΠΑΕ. Ζήτησε υπομονή και στήριξη. Αυτά στα λόγια, όλοι περιμένουν πράξεις και ομαλή λειτουργία όπως ζήτησαν και οι οργανωμένοι στη δικιά τους συνάντηση με τον νέο πρόεδρο.

Ευχή να στεφθεί με επιτυχία η παρουσία του κ. Αγγελίδη στον εφιαλτικό, αλλά και πολύ σημαντικό ρόλο του προέδρου του ΠΑΟΚ. Ευχή να ευννοήσουν τα αποτελέσματα, ώστε απερίσκεπτα χωρίς αναταραχές να υλοποιηθεί ο σχεδιασμός και να φανούν τα αποτελέσματα, ώστε να κρίνει σωστά και δίκαια ο κόσμος. Η ενότητα αυτού του δύσκολου κόσμου, θα φέρει υπομονή και ανεκτικότητα, κυρίαρχα συστατικά της επιτυχίας.