ΕΠΟ ή… Αιγίνιο

Μετά την παταγώδη αποτυχία την περσινή σεζόν και γενικότερα την αποτυχία την τελευταία διετία, που έκανε στάχτη τα (πολλά ή λίγα) εκατομμύρια ευρώ, που έβαλε ο Ιβάν Σαββίδης στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ (με αποτέλεσμα να υπάρχει φέτος αυτή η στροφή στην οικονομία) υπάρχει κόσμος που περίσσεψε και πρέπει κάπως να… αξιοποιηθεί ή να βρεθεί ένας τρόπος για να αποχωρήσει βελούδινα.

Προς το παρόν, οι πιθανοί προορισμοί του “πλεονάζοντος προσωπικού” είναι δύο, η ΕΠΟ ή ο Αιγινιακός…

Τελευταία πήγε στην ΕΠΟ για να δουλέψει στις μικρές εθνικές ομάδες ο Μούσιαρης (δεξιά στη φωτό), ένας νεαρός προπονητής τερματοφυλάκων, που ήταν στις ακαδημίες, και ανέβασε πέρσι στην πρώτη ομάδα ο Γεωργιάδης, καθώς θεωρείται “δικό του παιδί”.

Ο Μούσιαρης θεωρήθηκε περιττός φέτος κι επειδή η επιλογή που είχε ήταν να επιστρέψει στα μικρά τμήματα του ΠΑΟΚ, επέλεξε να φύγει και να πάει στην ΕΠΟ.

Στην Ομοσπονδία εργάζονταν ο Θόδωρος Ελευθεριάδης, για τον οποίο είχε τεθεί πέρσι θέμα επιστροφή του από τον Γεωργιάδη, με τον οποίο έχουν εξαιρετικές σχέσεις, αλλά ο Σαββίδης δεν ήθελε να αλλάξει τις ακαδημίες, θεωρώντας ότι υπό τον Πουρλιοτόπουλο, η κατάσταση είναι πετυχημένη. Έτσι κι αφού η πόρτα του ΠΑΟΚ ήταν κλειστή, ο Ελευθεριάδης φεύγοντας από την ΕΠΟ πήγε στον Ολυμπιακό.

Σε ότι αφορά τον Γεωργιάδη, κι αυτός ανήκει πλέον στο πλεονάζον προσωπικό και παρά τις διαρροές του καλοκαιριού ότι “ο Ιβάν τον θέλει τεχνικό διευθυντή”, αυτή την εποχή είναι απών κι απλά πληρώνεται το συμβόλαιό του που ισχύει μέχρι το επόμενο καλοκαίρι (έληγε φέτος, αλλά του το ανανέωσε ο Τσιστιακόφ).

‘Εχοντας το συμβόλαιο για ένα χρόνο κι αφού ο Σαββίδης ούτως ή άλλως τον πληρώνει, λογικά κι αυτός θα πάει στο Αιγίνιο για να κάνει τον τεχνικό διευθυντή.

όπως διακρίνετε και στη φωτογραφία, ο Γεωργιάδης ήταν και σήμερα στο Αιγίνιο για να δει το φιλικό, παρέα με τον Μούσιαρη…