Δεν κλείνει την πόρτα του Αρη

Ο Φώτης Κατσικάρης έφυγε… νύχτα στην πρώτη του θητεία στον Αρη, γεγονός που είχε προκαλέσει την έντονη δυσαρέσκεια των «κίτρινων». Η πρώτη κοινή τους εμπειρία δεν ήταν ευχάριστη ούτε για τον έναν ούτε για τον άλλον.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής πάντως δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επέστρεφε μελλοντικά στον Αρη. Σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα sportando.com ρωτήθηκε από Ιταλό δημοσιογράφο ακριβώς γι’ αυτό, αν θα επέστρεφε στην Ελλάδα για τον Αρη.

«Στη ζωή όλα είναι πιθανά και δεν αποκλείεται τίποτα. Σημασία έχει πάντα το τάιμινγκ. Πήγα στον Αρη σε μια εποχή που υπήρχαν δυσκολίες και δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελα. Τώρα έχει επιστρέψει στην ομάδα ο Γκάλης, έχουν έναν πολύ καλό προπονητή, τον Δημήτρη Πρίφτη κι έχουν βάλει τις βάσεις για το μέλλον και για να μην αντιμετωπίσουν ξανά τα ίδια προβλήματα.

Ο Αρης είναι κομμάτι της κληρονομιάς μας στο μπάσκετ, χάρη σε αυτόν κυρίως το άθλημα έγινε τόσο δημοφιλές στη δεκαετία του 1980 και όλη η Ελλάδα υποστήριζε αυτή την ομάδα», τόνισε ο Κατσικάρης, χωρίς φυσικά να κλείσει την πόρτα.