“Δίπλα σου ό,τι κι αν αποφασίσεις”

Ανακοίνωση με την οποία εκφράζουν την στήριξή τους στο πρόεδρο του Απόλλωνα Σμύρνης, Σταμάτη Βελλή, εξέδωσαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας. Μάλιστα τονίζουν τη σύμφωνη γνώμη τους σε όλα όσα δήλωσε μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της οποία υπογράφουν οι αρχηγοί του Απόλλωνα:

«Οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Σμύρνης δηλώνουμε απόλυτα σύμφωνοι με τη θέση που εξέφρασε, μετά την αναμέτρηση της ομάδας μας με τον Πανιώνιο, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Σταμάτης Βελλής. Γνωρίζουμε όλοι ότι ο κ. Βελλής είναι ένας άνθρωπος με απόλυτη συνέπεια λόγων και πράξεων. Ενεργεί πάντα με γνώμονα το συμφέρον και την αξιοπρέπεια του Απόλλωνα Σμύρνης μέσα σε απολύτως νόμιμα και ηθικά πλαίσια. Είναι σαφές ότι οι ενέργειές του αγγίζουν ευρύτερα τον κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου και τον ξεπερνούν, ευαισθητοποιώντας την ελληνική κοινωνία γενικότερα.

Σε μια εποχή κρίσης θεσμών και αξιών, σε μια εποχή που η ηθική και η εντιμότητα από αυτονόητες αρχές έχουν γίνει.. σπάνιες, δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι θα είμαστε στο πλευρό του κ. Βελλή και σε κάθε του απόφαση θα μας βρει συμπαραστάτες του.

Για τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Σμύρνης

Οι αρχηγοί:
Δημήτρης Διαμάντης
Γιώργος Δεληζήσης
Γιώργος Μπάρκογλου
Αλέξανδρος Τζόρβας»