«Γη και ύδωρ» για έναν 11χρονο!

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την επένδυση σε μικρούς ποδοσφαιριστές κοιτάζοντας προς το μέλλον και στα πλαίσια της συγκεκριμένης πολιτικής αποφάσισε να επενδύσει πολλά σ’ έναν 11χρονο ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, τον Γιάννη Κωνσταντέλια από την Αγία Παρασκευή Βόλου.

Στην συγκεκριμένη ομάδα ξεκίνησε την καριέρα του πριν από πολλά χρόνια ο Παναγιώτης Γλύκος και ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να αποκτήσει τον 11χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην ηλικία του. Ο Κωνσταντέλιας, πριν υπογράψει στην ομάδα του Δικεφάλου, αγωνίστηκε στο τουρνουά Lokoil της Μόσχας τον Αύγουστο, όπου η ομάδα Κ-11 του ΠΑΟΚ κατέκτησε την πρώτη θέση με τον μικρό να σκοράρει στον τελικό!

Οι άνθρωποι των τμημάτων υποδομής και ανάπτυξης του ΠΑΟΚ ήθελαν τόσο πολύ τον 11χρονο, που καλύπτει όλα τα έξοδα της οικογένειάς του για να μετακομίσει και να μείνει στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της σχολής ποδοσφαίρου της Αγίας Παρασκευής αναφέρει:

«Η σχολή ποδοσφαίρου της Αγίας Παρασκευής Βόλου ανακοινώνει τη μεταγραφή του αθλητή της ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΙΑ ΙΩΑΝΝΗ γεννηθέντα την 5/3/2003 στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την ομάδα Κ12 της.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προχώρησε σε μια πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα κίνηση εντάσσοντας στο δυναμικό της τον 11χρονο αθλητή της ακαδημίας μας, καλύπτοντας ταυτόχρονα και τη μετακίνηση ολόκληρης της οικογένειας στην πόλη της Θεσσαλονίκης για τον σκοπό αυτό.

Με την κίνηση αυτή η ομάδα του ΠΑΟΚ αποδεικνύει ότι έχει αλλάξει επίπεδο μετά την έλευση του μεγαλομετόχου κ. Ιβάν Σαββίδη και επενδύει έμπρακτα στην προώθηση και την ανάδειξη νέων Ελλήνων ποδοσφαιριστών. Η ακαδημία μας έχει την χαρά μετά τον Παναγιώτη Γλύκο να στείλει ένα ακόμη παιδί στον ΠΑΟΚ με την ευχή να ακολουθήσει τα βήματά του στο ποδοσφαιρικό στερέωμα.

paok-under-12-021

Οι προϋποθέσεις της μετακίνησης οριστικοποιήθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρουσία του Προέδρου Γερασίμου Σαρρή και του υπεύθυνου της Σχολής Μαλακασιώτη Αλέξανδρου. Το παρών στη διαδικασία της μεταγραφής έδωσε και ο διαμεσολαβητής και σύμβουλος της οικογένειας και της σχολής κ. Στέφανος Σδράκας.

Την ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκπροσώπησε ο υπεύθυνος των ακαδημιών κ. Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος.

Ο μαθητής-αθλητής ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ εγγράφηκε στη Σχολή μας τον Σεπτέμβριο του 2010 και έκτοτε παρακολουθούσε ανελλιπώς τις προπονήσεις της Σχολής. Είναι ένας αθλητής που ξεχωρίζει για την ποδοσφαιρική του ευφυΐα και το αγωνιστικό του θράσος.

Στην επιτυχία αυτή έχει συμμετοχή ο προπονητής που συνεργάσθηκε αυτά τα χρόνια παρουσίας του στη σχολή μας, κ. ΚΑΡΑΛΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ.
Η επιλογή της χρονικής στιγμής της μεταγραφής στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι απόρροια της άριστης συνεργασίας μεταξύ σχολής και κηδεμόνα.

Η Σχολή εύχεται καλή επιτυχία και επίτευξη των στόχων του με υγεία».