Λούκας: «Χρωστάω πολλά στον ΠΑΟΚ…»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της Γαλικίας, «La Voz de Galicia”, ο Λούκας Πέρεθ, όπου μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον ΠΑΟΚ και την στάση που έδειξε απέναντι του. «Όταν τελειώσει η σεζόν θα επιστρέψω στον ΠΑΟΚ. Είναι το δεύτερο σπίτι μου», είπε μεταξύ άλλων ο Ισπανός μεσοεπιθετικός.

Πιο αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην ισπανική ιστοσελίδα:

“Πάντα ήθελα να αφιερώσω την ζωή μου στο ποδόσφαιρο, πάντα έβγαινα έξω στον δρόμο με μία μπάλα. Πάντα ήθελα να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, όπως και άλλοι που έπαιζαν μαζί μου.

Το μόνο που ξέρω είναι ότι έχω αγωνιστεί με όλες τις δυνάμεις μου και το ποδόσφαιρο μου έχει συμπεριφερθεί πολύ καλά και με ανταμείβει. Θα είμαι πάντα παίκτης του δρόμου, αλλά δεν έμαθα τα πάντα εκεί.

Η οικογένειά μου με βοήθησε πάρα πολύ. Μεγάλωσα με τους παππούδες μου και τους είμαι ευγνώμων γιατί χωρίς αυτούς δεν θα ήμουν τίποτα”, είπε ο Ισπανός μεσοεπιθετικός και συνέχισε αναφερόμενος στην σχέση του με τον ΠΑΟΚ:

“Όχι, δεν σκέφτομαι το μέλλον. Έχω μονοετές συμβόλαιο με την ομάδα και αυτό το χρωστάω στον ΠΑΟΚ, που είναι η ομάδα μου και που επέλεξε να με πάρει από μια πολύ περίπλοκη κατάσταση στην Ουκρανία. Ο ΠΑΟΚ μου φέρθηκε πολύ καλά από την πρώτη μέρα μέχρι τη στιγμή που κατάλαβε την απόφασή μου να έρθω εδώ.

Όταν τελειώσει η σεζόν θα επιστρέψω στην ομάδα μου, όπου είμαι επίσης πολύ άνετα, ο ΠΑΟΚ είναι το δεύτερο σπίτι μου, επειδή έχουν στηριχθεί σε μεγάλο βαθμό σε μένα”.