By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Ολυμπιακός: Ηττήθηκε… κατά κράτος πριν τον ΠΑΟΚ
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
SUPERLEAGUEΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Ηττήθηκε… κατά κράτος πριν τον ΠΑΟΚ

Τhessports
Last updated: 22/10/2021 00:12
Τhessports
Share
SHARE

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στη Γερμανία και ηττήθηκε με 3-1 από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, λίγες ημέρες πριν από το ντέρμπι της έβδομής αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκης».

Οι «ερυθρόλευκοι» γνώρισαν την πρώτη ήττα τους στο γκρουπ, με την αντίπαλό τους να περνά στην κορυφή της βαθμολογίας με ένα βαθμό διαφορά από τους Πειραιώτες, που πάντως ευνοήθηκαν από την ισοπαλία (2-2) της Φενέρμπαχτσε με την Αντβέρπ στην Τουρκία και είναι το φαβορί για μια από τις δυο πρώτες θέσεις και την απευθείας πρόκριση.

Οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτπωες εκ νέου στις 4 Νοεμβρίου (19:45) στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 4η αγωνιστική του ομίλου τους.

Οι Γερμανοί προσπάθησαν να δώσουν εξαρχής γρήγορο τέμπο στο παιχνίδι, αλλά η πρώτη ευκαιρία ανήκε στον Ολυμπιακό. Ήταν στο 12΄ όταν ο Καμαρά έκανε ωραία σέντρα και ο Ελ Αραμπί πλάσαρε ελάχιστα άουτ, για να απαντήσει η Άιντραχτ στο αμέσως επόμενο λεπτό επίσης με μόλις άστοχη κεφαλιά του «ξεχασμένου» από την άμυνα Καμάντα.

Προϊόντος του χρόνου οι παίκτες του Γκλάσνερ κυριάρχησαν και άρχισαν να δημιουργούν επικίνδυνες καταστάσεις. Στο 20΄ ο Κόστιτς σέντραρε και ο Μπορέ έστειλε την μπάλα άουτ με κεφαλιά και στο 23΄ ξανά ο Μπορέ πήρε την κεφαλιά σε στημένη φάση, η μπάλα πέρασε τον Βάτσλικ, αλλά στη συνέχεια ο Τσέχος μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια.

Στο 25΄ ο «άτσαλος» στα μαρκαρίσματά του Σισέ υπέπεσε για ακόμη μια φορά σε πέναλτι «γκρεμίζοντας» τον επικίνδυνο Μπορέ, πήρε κίτρινη κάρτα και χάνει το επόμενο παιχνίδι (πάλι με τους Γερμανούς), με το «θύμα» να ευστοχεί από τα 11 βήματα και να ανοίγει το σκορ.

Τρία λεπτά αργότερα το πέναλτι καταλογίστηκε από την άλλη πλευρά, σε χέρι του Γιάκιτς και ο Ελ Αραμπί νίκησε τον Τραπ από την άσπρη βούλα στο 30΄, εξανεμίζοντας το προβάδισμα των γηπεδούχων.

Η αδυναμία των «ερυθρόλευκων» να κρατήσουν μπάλα έφερε νέες επικίνδυνες καταστάσεις, παρά την ψυχολογία που είχε πάρει ο Ολυμπιακός κι έτσι στο 45΄+2 η κεφαλιά του Χιντερέγκερ σταμάτησε στο δοκάρι, αλλά λίγο αργότερα οι Γερμανοί «έκρυψαν» την μπάλα με πανέμορφο συνδυασμό των Πασιένσια, Μπορέ, Σο και τον Τουρέ να «γράφει» το 2-1 σε ένα πολύ κομβικό σημείο.

Η γερμανική ομάδα συνέχισε πάντως να βρίσκει χώρους και στο δεύτερο ημίχρονο κι έτσι στο 59΄ έφτασε στο 3-1: σε σουτ του Πασιένσια ο Βατσλίκ απέκρουσε προσωρινά και ο Καμάντα στο ριμπάουντ σκόραρε.

Κάπου εκεί ουσιαστικά κρίθηκε ο αγώνας, αφού η Άιντραχτ οργάνωσε στη συνέχεια το παιχνίδι της και δεν κινδύνεψε παρά μόνο στο 82΄, όταν ο Λόπες με ωραία κίνηση από τα δεξιά σέντραρε για τον Κούντε, πρόλαβε να διώξει ο Τραπ και στη συνέχεια ο Αγκιμπού Καμαρά σούταρε άστοχα.Ω

Σχετικά άρθρα

Ξανά κατά του ΟΦΗ ο Μπούρμπος: Ζητά να μην επικυρωθεί η βαθμολογία
Συνάντηση Μητσοτάκη – Ηλιόπουλου στο Μαξίμου
Τέλος από την Κηφισιά ο Μπασινάς
ΠΑΟΚ: Τα νεότερα για την κατάσταση των τραυματιών
Ανακοινώθηκε το Δ.Σ. για την αναδιάρθρωση!
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Επική ατάκα Λουτσέσκου σε Μιχάι!
Next Article Βαθμολογία UEFA: Ο ΠΑΟΚ εκτόξευσε την Ελλάδα!

Τελευταία νέα

Επίσημο: Τέλος εποχής για τον Πεπ Γκουαρδιόλα!
ΔΙΕΘΝΗ
22 May, 2026
«Φουλάρει» για Αθανασιάδη ο Ηρακλής
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
22 May, 2026
Έξαλλοι οι οπαδοί της Παλμέιρας: «Αλαζονικός και ασταθής ο Φερέιρα!»
ΔΙΕΘΝΗ
22 May, 2026
Αθλητικές μεταδόσεις: Ξεχωρίζει το Final 4
MEDIA
22 May, 2026
Follow US