Πλάκωσαν οι ιώσεις

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης δεν ταξιδεύει αύριο στην Πορτογαλία με την αποστολή του ΠΑΟΚ, καθώς ο Στέφενς θεώρησε ότι μπορεί να μεταδοθεί η ίωση και σε άλλους παίκτες.

Πολλοί είναι δύσπιστοι σε τέτοιες περιπτώσεις (υπάρχει και η περσινή “ίωση” του Γκαρσία), όμως αυτές τις μέρες πράγματι οι ιώσεις χτύπησαν την πόρτα του ΠΑΟΚ.

Αυτό που ελάχιστοι γνωρίζουν, είναι πως ο Τζαβέλλας και ο Λίνο έπαιξαν με πυρετό στο χθεσινό παιχνίδι με τον Πανθρακικό, όπως και ο Σαλπιγγίδης. Και οι τρεις πήραν αντιπυρετική αγωγή.

Ο Τζαβέλλας και ο Λίνο ξεκίνησαν το παιχνίδι επειδή δεν υπήρχαν επιλογές και μάλιστα επειδή ανά πάσα στιγμή θα μπορούσε να υπάρχει πρόβλημα με έναν εκ των δύο, ο Στέφενς επέλεξε να βγάλει από την 18άδα τον Νίνη, και να καλέσει λίγες ώρες πριν το παιχνίδι τον Ινσαουράλδε (ήταν εκτός αποστολής) έτσι ώστε να παίξει ο Αργεντίνος αν δεν αντέξει ένας εκ των δύο πρώτων. Πυρετό είχε και ο Σαλπιγγίδης, ο οποίος έπαιξε στο τέλος του παιχνιδιού ως αλλαγή.

Σήμερα Τζαβέλλας και Λίνο ήταν καλύτερα, ο Σαλπιγγίδης είχε δέκατα και ο Στεφενς αν και αρχικά τον είχε στην αποστολή, τελικά επέλεξε να τον αφήσει στη Θεσσαλονίκη, με τη δικαιολογία, να μην κολλήσει και τους υπόλοιπους.