Πολλοί οι μνηστήρες, δύσκολη η απόφαση

Θεωρητικά αυτή τη Δευτέρα θα έπρεπε ο Ερασιτέχνης Άρης να αποφασίσει ποιος και πως θα τρέξει το ποδοσφαιρικό τμήμα, το οποίο πλέον βρίσκεται υπό την σκέπη του Α.Σ. Στην πράξη, δεν είναι βέβαιο ότι μια τέτοια απόφαση θα παρθεί τώρα…

Αρχικά, υπήρχε η διάθεση να δοθεί η ομάδα σε κάποιον που θα μπορούσε να εγγυηθεί ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά, θα υπάρχουν τα οικονομικά εχέγγυα για να κάνει ο Άρης πρωταθλητισμό και να επιστρέψει στα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

Σιγά – σιγά αρχίζει να φαίνεται ότι αυτή η διάθεση δεν υπάρχει…

Είναι γνωστό ότι τον Άρη της Γ΄ Εθνικής τον θέλει ο Γαλανός, ο οποίος στην πρόσφατη παρουσία του στο συμβούλιο του ΑΣ φέρεται να έδειξε και εγγυητική ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ. Κανείς δεν το παραδέχεται, είναι όμως προφανές ότι ο ΑΣ δεν θέλει να δώσει την ομάδα στον Γαλανό.

Εσχάτως προέκυψε και Αρβανιτίδης. Ο μέχρι πρότινος ιδιοκτήτης της Βέροιας, είπε σήμερα ότι μίλησε με τον Χάρη Παπαγεωργίου και θέλει να πάρει τον Άρη της Γ’ Εθνικής.

Στον Ερασιτέχνη φαίνεται πως είναι επιφυλακτικοί, και σκέφτονται αν πρέπει να δώσουν σε κάποιον μια ομάδα, που χωρίς χρέη είναι ελκυστική και λογικά θα έχει τα έσοδα για να πρωταγωνιστήσει φέτος στο πρωτάθλημα και να κερδίσει την άνοδο.

“Γιατί να μην τρέξουμε την ομάδα εμείς και να την δωσουμε σε κάποιον άλλο;” είναι αυτό που ακούγεται τελευταία εντός των τειχών και σήμερα το είπε και… εκτός των τειχών ο Λάζαρος Παπαδόπουλος;

Σε κάθε περίπτωση, το πρωτάθλημα ξεκινά την ερχόμενη Κυριακή ή το αργότερο τη μεθεπόμενη, και απομένει να φανεί ποιος και πως θα ετοιμάσει μια ομάδα και θα την οδηγήσει στο νέο πρωτάθλημα, γιατί χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει.