Στην προπόνηση και ο Σερ Άλεξ, στήριξη σε Σόλσκιερ!

LONDON, ENGLAND - APRIL 19: Sir Alex Ferguson of Manchester United watches from the touchline during the FA Cup sponsored by e.on Semi-Final match between Everton and Manchester United at Wembley Stadium on April 19, 2009 in London, England. (Photo by John Peters/Manchester United via Getty Images)

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο του Κάρινγκτον για να εκφράσει την στήριξη του στον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Έναν πανίσχυρο σύμμαχο στο πρόσωπο του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον βρήκε ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ο οποίος όπως όλα δείχνουν παραμένει στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ο θρυλικός τεχνικός των κόκκινων διαβόλων βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο του Κάρινγκτον σε μία πολύ δύσκολη στιγμή για το κλαμπ, αφ’ ενός για να τονώσει την ψυχολογία των παικτών και αφ’ ετέρου να δηλώσει την στήριξη του στον Νορβηγό τεχνικό, ο οποίος ανέκαθεν ήταν ένα από τα αγαπημένα του παιδιά.

Παρά την γενική δυσαρέσκεια των οπαδών, αλλά ακόμα και ορισμένων παικτών η γενική αίσθηση που υπάρχει στον Σόλσκιερ, αλλά και το επιτελείο του είναι πως συνεχίζει κανονικά στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αν και υπάρχουν πια ισχυρές ενδείξεις πως στα επόμενα τρία παιχνίδια παίζει ουσιαστικά την θέση του, αφού οι κόκκινοι διάβολοι κινδυνεύουν να μείνουν από νωρίς εκτός στόχων.