Αλλάζει όψη το «Ανφιλντ» (photos)

Η Λίβερπουλ συνεχίζει τις επενδύσεις και τις παρεμβάσεις της στο Ανφιλντ με στόχο να βελτιώσει ακόμη περισσότερο τις συνθήκες για τους φίλους της ομάδας στο ιστορικό γήπεδο της.

Το ευρύ φάσμα των βελτιωτικών εργασιών βελτίωσης, περιλαμβάνει την ανακαίνιση των VIP’s σαλονιών, την επέκταση της LFC Family Park με νέες μονάδες εστίασης και μπαρ, ενώ δημιουργούνται και 11 επιπλέον θέσεις αναπηρικών αμαξιδίων μπροστά στο Kop.

0466__4373__lounge_2

“Θέλουμε να κάνουμε το Ανφιλντ ένα καλύτερο μέρος για να το επισκεφτεί ένας φίλαθλος και είναι κάτι που ο σύλλογος έχει δεσμευτεί απέναντι στον κόσμο της για συνεχείς επενδύσεις και την ανάπτυξη του γηπέδου», υποστήριξε ο Αντριου Πάρκινσον.

7769__0002__lounge_3

Η Λίβερπουλ δίνει βάση και είναι μέσα στις προτεραιότητές της η καλύτερη εξυπηρέτηση των ατόμων με ειδικές ανάγκες, κάτι που επισήμανε και η Τζάνετ Ντοντ, εκπρόσωπος των φιλάθλων της λίβερπουλ με άτομα με ειδικές ανάγκες: «Αυτές οι νέες βελτιώσεις θα βοηθήσουν σημαντικά τους οπαδούς που επισκέπτονται στο Ανφιλντ, ιδιαίτερα τους φιλάθλους με αναπηρία».

9004__4058__lounge_1000_1_517X310