“Μη μασάτε, τώρα αρχίζουμε”

Ανακοίνωση με την οποία χαιρετίζουν την ανάληψη της διαχείρησης της ποδοσφαιρικής ομάδας από τον Γιώργο Γαλανό, εξέδωσαν όλοι οι σύνδεσμοι του Άρη, που επισημαίνουν ότι θα στηρίξουν όσο μπορούν την προσπάθεια, που ξεκινά υπό την ηγεσία του.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής :

“Μετά από συνεχόμενους και ακούραστους αγώνες,η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδος μπαίνει σε μια νέα εποχή, μακριά από όλα τα λαμόγια που κατασπάραξαν τις σάρκες της τα τελευταία χρόνια.

Μπροστά μπαίνεις εσύ Γιώργο Γαλανέ. Εμείς σαν σύνδεσμοι του ΑΡΗ ορκιζόμαστε αιώνια πίστη και παρουσία, που όμοιά της δεν έχει φανταστεί ανθρώπινος νους, όπου και αν αγωνιστεί ο θεός.

Σαν μια γροθιά που θα συνθλίψει κάθε έναν που θα σταθεί εμπόδιο στη νέα αυτή πορεία, συστρατευόμαστε μαζί σου. Θεωρούμε αυτονόητη τη φερεγγυότητά σου και την υλοποίηση των υποσχέσεών σου.

Εμείς θα στηρίξουμε με κάθε δύναμη τη νέα αυτή προσπάθεια, με στόχο να επανέλθουμε εκεί που μας αρμόζει. Τότε θα έρθει η ώρα, που θα ξεπληρωθούν και όλα τα απλήρωτα γραμμάτια…

Η ιστορία θα γράψει.

Την ιστορία θα την γράψουμε εμείς, ο μέγιστος λαός της Αρειανάρας.

Και αυτή τη φορά θα γράψει με χρυσά γράμματα. Όσοι θέλετε και όσοι το λέει η καρδιά σας να είστε εκεί. Μη μασάτε, μη σκύβετε το κεφάλι ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ!

Οι σύνδεσμοι του ΑΡΗ

SUPER 3 – ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ – CLUB 1914 – YELLOW CLUB”