Από αύριο και βλέπουμε

Εδώ και μέρες έχει ειπωθεί ότι σήμερα Δευτέρα, με την επιστροφή του Αθανασιάδη στη Θεσσαλονίκη, θα γίνονταν το κρίσιμο ραντεβού για να βρεθεί η χρυσή τομή, να λυθεί η… παρεξήγηση (αυτό πιστεύουν στον ΠΑΟΚ, αλλά μάλλον δεν έχουν καταλάβει την φύση του προβλήματος…) και να κλείσει αυτό το σίριαλ με την υπογραφή του συμβολαίου.

Κάτι τέτοιο δεν έγινε σήμερα, θα δούμε αν θα γίνει αύριο – μεθαύριο.

Ο Αθανασιάδης, που όπως και οι υπόλοιποι διεθνείς, είχαν άδεια σήμερα, δεν επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και έμεινε στην Αθήνα. Και να επέστρεψε, όμως, δεν θα έβρισκε τον καθ΄ύλην αρμόδιο για να μιλήσει, καθώς ο Ιάκωβος Αγγελίδης, είναι στην Ελβετία.

Ο Κλάους θα είναι αύριο στη Θεσσαλονίκη και θα δώσει το παρόν του στην προπόνηση, ενώ αύριο, κάποια στιγμή το απόγευμα, αναμένεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και ο Αγγελίδης.

Είναι δεδομένο ότι για να κλείσει μια οριστική συμφωνία, θα πρέπει να συναντηθούν οι δυο τους. Μπορεί κάποια στιγμή ο Κλάους να τα πει και με τον Βρύζα, αλλά η τελική επαφή θα είναι αυτή με τον Αγγελίδη.

Σιγά σιγά, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ θα αρχίσει να μπαίνει ολοένα και πιο δυνατά στην καθημερινότητα της ομάδας. Από τα δικά του χέρια και το δικό του γραφείο, θα περνούν όλα…