Αισιόδοξος ο Γ. Βασιλακόπουλος

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος είναι αισιόδοξος για το «αύριο» του ελληνικού μπάσκετ και της εθνικής ομάδας. Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, με γραπτή δήλωσή του, αναφέρθηκε στην προσπάθεια και την πορεία της εθνικής μπάσκετ στο Παγκόσμιο Κύπελλο, εκφράζοντας την στεναχώρια του για τον αποκλεισμό, αλλά και την αισιοδοξία του για το μέλλον.

Αναλυτικά στη δήλωση του ο κ. Βασιλακόπουλος αναφέρει τα εξής:

«Με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της Εθνικής μας ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας, θέλω να δώσω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια στους παίκτες, τον προπονητή και όλο το επιτελείο για την προσπάθεια που έκαναν και την παρουσία που είχαν.

Με στενοχώρησε, όπως και όλους τους υγιείς φιλάθλους, το τελευταίο παιχνίδι, όμως σε καμία περίπτωση ένα άτυχο αποτέλεσμα δεν μπορεί να ακυρώσει την παρουσία της ομάδας στα γήπεδα της Ισπανίας. Η ανταπόκριση που υπήρξε από το φίλαθλο κοινό ήταν καθολική και απολύτως θετική αναγνωρίζοντας τα καλά στοιχεία και τα αισιόδοξα μηνύματα που έστειλε η ομάδα.

Δεν περνούν απαρατήρητα και τα πολλά εγκωμιαστικά σχόλια που ήρθαν και εκτός Ελλάδας για την Εθνική, η οποία έφερε το μπάσκετ για μια ακόμα φορά στο επίκεντρο της φίλαθλης κοινής γνώμης. Είμαι βέβαιος ότι αυτή η παρουσία θα αποτελέσει μια νέα αφετηρία επανόδου του ελληνικού μπάσκετ στις μεγάλες διεθνείς επιτυχίες».