«Δεν απέτυχα ποτέ»

Ο Γιώργος Γαλανός απασχολεί τον Τύπο τα τελευταία 24ωρα, αναλαμβάνοντας το ποδοσφαιρικό τμήμα του Αρη σε μία πολύ δύσκολη στιγμή. Ο επιχειρηματίας σε νέα ραδιοφωνική του συνέντευξη τόνισε ότι δεν έχει αποτύχει ποτέ στη ζωή του.

Μιλώντας στον «Nova ΣΠΟΡ FM», ο νέος ισχυρός άνδρας της ποδοσφαιρικής ομάδας του Αρη μίλησε για τις δυσκολίες που υπάρχουν, το τι θα κάνει αν εμφανιστεί ένας ισχυρότερος οικονομικά παράγοντας από αυτόν, τι γίνεται με τις μεταγραφές αλλά και με την περίπτωση του Κοστίν Λάζαρ.

Αναλυτικότερα είπε:

Για την τελική απόφαση της Γ’ Εθνικής: «Ημασταν οι μόνοι που το είχαμε πει και δυστυχώς είχαμε δίκιο. Εμείς επιλέξαμε να πάει ο Αρης στη Γ’ εθνική και να κάνει μια καινούρια και καθαρή αρχή, ζητήσαμε μια παράταση για μεταγραφές αλλά δε μας την έδωσαν. Παλεύουμε γι’ αυτό και για άλλα χίλια πράγματα μέχρι την Κυριακή που παίζουμε. Υπάρχει μια κατάσταση ενότητας στον Αρη και με χαροποιεί».

Για το πόσο σκοπεύει να μείνει στον Αρη: «Το όνειρο μου είναι να κάτσω όσο καιρό μπορώ και αξίζω στον Αρη και αν έρθει κάποιος άνθρωπος καλύτερη οικονομική κατάσταση, τότε θα φύγω για να αναλάβει. Συνειδητοποιημένα ήρθα, δεν έχω αποτύχει ποτέ στη ζωή μου, δεν πρόκειται να το κάνω ούτε τώρα».

Για το πόσα χρήματα θα χρειαστούν: «Ήδη έχουμε κάνει πολύ μεγαλύτερα έξοδα απ’ όσα περίμενα. Όσοι παίκτες θέλαμε μείνανε. Η φετινή χρονιά θα κοστίσει αρκετά στον Αρη αλλά ας μη λέμε νούμερα. Καλά κάνει ο Αρης κι έχει προσδοκίες, έτσι πρέπει. Με έχει πλησιάσει ο κόσμος κι είναι συναισθηματικός, θέλει να βοηθήσει».

Για τον Λάζαρ: «Μιλούσαμε με τον Λάζαρ, κάναμε το υπέρτατο που μπορούσαμε να κάνουμε οικονομικά και τώρα περιμένουμε. Επειδή είμαστε Αρης όμως, το πιστεύω».

Για το τι τον έφερε στα κοινά του Αρη: «Η αγάπη μου προς της ομάδα με έκανα να αναμιχθώ με τα κοινά. Το έκανα επειδή ήθελα ο Αρης να καθαρίσει. Πλέον περιμένουμε τις ημερομηνίες για τη διαδικασία της εκκαθάρισης».