«Καμπανάκι» για Γκινγκάμπ

Το καμπανάκι του κινδύνου χτύπησε ο Ματέους Βιβιάν αναφερόμενος στην επικινδυνότητα της Γκινγκάμπ. Ο άλλοτε αμυντικός του ΠΑΟΚ και της γαλλικής ομάδας, γνωρίζει από πρώτο χέρι τι εστί Γκινγκάμπ και η άποψή του έχει ιδιαίτερη σημασία.

«Γνωρίζω πολύ καλά την Γκινγκάμπ, καθώς μέχρι το καλοκαίρι αγωνιζόμουν στην ομάδα. Πλέον είμαι στη Σοσό καθώς πήρα μεταγραφή. Με την Γκινγκάμπ κατέκτησα το κύπελλο Γαλλίας και αυτή η διάκριση βοήθησε την ομάδα να συμμετέχει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ», είπε αρχικά ο Βιβιάν σε συνέντευξή του στα «ΣΠΟΡ του Βορρά».

Για την ιδιαιτερότητα της Γκινγκάμπ τόνισε: «Η Γκινγκάμπ έχει την εξής ιδιαιτερότητα, ενώ είναι μια πόλη με μόλις 7000 κατοίκους, καταφέρνει και γεμίζει το γήπεδο της με 16000 φιλάθλους σε κάθε παιχνίδι. Αυτό, δεν μπόρεσα να καταλάβω πώς συμβαίνει. Βλέπετε, καθημερινά μέσα στην πόλη υπήρχε η σχετική κίνηση από τους κατοίκους και το Σαββατοκύριακο, όταν παίζαμε στο πρωτάθλημα, το γήπεδο γέμιζε με οπαδούς της Γκινγκάμπ, προφανώς και από τις γύρω περιοχές».

Για τη δυναμικότητα της γαλλικής ομάδας: «Διαθέτει ένα πολύ δεμένο σύνολο και κυρίως μεσοεπιθετικά μπορεί να κάνει ευκαιρίες και να δημιουργήσει προβλήματα στους αντιπάλους της. Ο ΠΑΟΚ θα δυσκολευτεί στη Γαλλία στις 2 Οκτωβρίου. Μέσα στην έδρα της, η Γκινγκάμπ, είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα».