Πόστο στην Εθνική για Καραγκούνη

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι ακόμα προσπαθεί να καταλάβει τι γίνεται στην ποδοσφαιρική Ελλάδα, τα όσα άκουσε μετά την ήττα από την Ρουμανία δεν ήταν και λίγα, γι’ αυτό και ψάχνει απεγνωσμένα… σανίδα σωτηρίας.

Σύμφωνα με την SportDay, ο Ιταλός ομοσπονδιακός ζήτησε από τον πρόεδρο την ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή, να συνεργαστεί με τον Γιώργο Καραγκούνη.
Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της εφημερίδας «ο Σαρρής ήταν όλες αυτές τις μέρες σε επικοινωνία με τον ιστορικό αρχηγό της «γαλανόλευκης», όχι μόνο στα επίσημα, και του μεταφέρθηκε η επιθυμία του Ρανιέρι. Ο Καραγκούνης τόνισε ότι πρόθεσή του είναι να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο για ακόμη έναν χρόνο και αν δεν βρει κάποια ομάδα, τότε ευχαρίστως θα απαντήσει θετικά στην πρόταση που δέχθηκε».

Ο Καραγκούνης που έχει μιλήσει με τον ΠΑΟΚ και άλλες ομάδες θα περιμένει μέχρι την Παρασκευή και αν δεν συμφωνήσει με κάποια ομάδα ξέρει πως έχει ανοικτή την πόρτα της ΕΠΟ.

Πάντως ο ρόλος που θα προταθεί στον «Κάρα» είναι κάτι σαν άμεσος σύμβουλος του Ιταλού και όχι σαν τεχνικός διευθυντής, όπως συνέβαινε στην περίπτωση του Τάκη Φύσσα.