Ο Άρης, ο Κώνστας και ο… Τσάκας!

Ο Θανάσης Κώνστας τον Αύγουστο υποστήριζε δημόσια με τοποθετήσεις του πως έχει βρει τα κονδύλια και ένα ποσό της τάξης των 2,5 εκατομμυρίων για να αναλάβει τον Άρη με την προϋπόθεση να υπαχθεί στο άρθρο 106 του πτωχευτικού κώδικα. Μόνο που πίσω από το ενδιαφέρον και τα… εκατομμύρια «κρυβόταν» ο… Βλάσης Τσάκας!

Αυτό υποστηρίζει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Goalnews, που αναφέρει ότι ο Βλάσης Τσάκας τον Αύγουστο, ήταν αυτός που είχε μεσολαβήσει ώστε να φτάσει στη Θεσσαλονίκη από το Λονδίνο μια τραπεζική συστατική επιστολή (και όχι ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ, όπως γράφτηκε), ύψους 2,5 εκατ. δολαρίων για τη νεοσυσταθείσα εταιρεία (sports management) Yelllow Black United του Θανάση Κώνστα!

Η επιστολή ήταν από την τράπεζα HSBC κι ανέφερε μεταξύ άλλων ότι στον λογαριασμό της εταιρείας υπάρχει δεσμευμένο το εν λόγω ποσό για να διατεθεί αποκλειστικά στον Αρη, εφόσον (τονιζόταν) η ΠΑΕ έμπαινε στο άρθρο 106 του πτωχευτικού κώδικα!

Μάλιστα η τραπεζική συστατική επιστολή είχε ημερομηνία λήξης μετά από 180 ημέρες! Το… περίεργο της υπόθεσης είναι πως ο Αθανάσιος Κώνστας (πρώην συνεργάτης του Λάμπρου Σκόρδα) απέσυρε το ενδιαφέρον του (επικαλούμενος τους δικούς του λόγους) μια ημέρα πριν η ΚΜΑ και ο ΑΣ Αρης επιβεβαιώσουν μέσω του υποκαταστήματος της Πειραιώς στο Χαριλάου την επιστολή της HBSC για τα 2,5 εκατ. δολάρια…