«Να τιμήσουμε τον Γκάλη»

Ενα από αστέρια της τουρκικής Μπάνβιτ, ο Σάμι Μεχία, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Αρης για το τουρνουά «Nick Galis Cup».

Ο Μεχία έχοντας περάσει από την Ελλάδα (έπαιξε στο Γ.Σ. Λάρισας τη σεζόν 2008-09), γνωρίζει τη σημασία του τουρνουά, το μέγεθος του Νίκου Γκάλη και περιμένει να παίξει σε ένα γεμάτο γήπεδο.

Αναλυτικά, ο 30χρονος παίκτης τόνισε:

– Πώς νιώθεις για τη συμμετοχή στο «Nick Galis Cup» και την τιμή στον Νίκο Γκάλη;

«Είναι τιμή για όλους μας η συμμετοχή στο τουρνουά που φέρει το όνομα ενός παίκτη – θρύλου του μπάσκετ όπως ο Νίκος Γκάλης. Προσωπικά, θα προσπαθήσω για το καλύτερο στη Θεσσαλονίκη».

– Το υψηλό επίπεδο του τουρνουά και η συμμετοχή μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων, πόσο θα βοηθήσει την Μπάνβιτ στην προετοιμασία για τη νέα σεζόν;

«Έχουμε κάνει καλή προετοιμασία ως τώρα και με τη συμμετοχή μας στο «Nick Galis Cup» πιστεύω ότι θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι για τη νέα σεζόν. Οι αγώνες απέναντι σε τόσο καλές ομάδες όπως ο Άρης, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ο Παναθηναϊκός, θα μας βοηθήσουν πολύ ενόψει του τουρκικού Κυπέλλου».

– Οι φίλαθλοι του Άρη είναι γνωστοί για τη συμπαράστασή τους στην ομάδα. Περιμένεις γεμάτο γήπεδο στις δύο μέρες του τουρνουά;

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω μπροστά σε ένα τόσο θερμό κοινό. Έχω ακούσει πολλές φορές για τους φιλάθλους του Άρη και το πόσο έντονα συμπαρίστανται στην ομάδα τους. Εύχομαι να είναι γεμάτο το γήπεδο και τις δύο μέρες για να τιμηθεί όπως πρέπει ο Νίκος Γκάλης και ελπίζω να ικανοποιήσουμε τον κόσμο με την εμφάνισή μας».