«Τα καλύτερά μου χρόνια»

Τρίτος σταθμός στην καριέρα του Αντριάν Λουσέρο στην Ελλάδα είναι η Ξάνθη. Ο Αργεντινός μετά το πέρασμά του από τον Πανθρακικό και τον Απόλλωνα Σμύρνης ετοιμάζεται για τα καλύτερά του χρόνια.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της θρακικής ομάδας, ο Λουσέρο, έκανε λόγο για τα καλύτερά του ποδοσφαιρικά χρόνια.  «Νομίζω ότι διανύω τα καλύτερα ποδοσφαιρικά χρόνια της καριέρας μου. Βρίσκομαι στην SKODA ΞΑΝΘΗ για να βοηθήσω την ομάδα από τη θέση μου, όποια κι αν είναι αυτή στο γήπεδο. Είναι πολύ σημαντικό για μας το πρωτάθλημα κι εύχομαι τα καλύτερα και για μένα και για τους συμπαίκτες μου και γενικά για όλη την ομάδα. Στόχος μας είναι να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται».

Για το πώς είδε το ξεκίνημα της ομάδας του στο πρωτάθλημα, είπε: «Δουλέψαμε πολύ όλη την περίοδο της προετοιμασίας αλλά στα παιχνίδια ίσως να μας έλειψε η συγκέντρωση από το πρώτο λεπτό ενώ δεν έχουμε αποκτήσει τη συνοχή που θέλουμε να βρούμε. Η SKODA ΞΑΝΘΗ όμως διαθέτει πολύ καλούς παίκτες και τεχνικό επιτελείο και είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα βρούμε τον δρόμο μας».

Αναφερόμενος στο κυριακάτικο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες όπου η Ξάνθη έχει δύο ήττες την τελευταία διετία, ο Λουσέρο τόνισε: «Πάντα προετοιμαζόμαστε για τους τρεις πόντους της νίκης. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, ξέρουμε ότι πρέπει να δουλέψουμε και μέσα στο γήπεδο γιατί θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και πιστεύω πως έχουμε την ποιότητα για να τα καταφέρουμε».