Ο Απόλλων στον πεζόδρομο

Την ομάδα της νέας σεζόν θα παρουσιάσει επίσημα η ΠΑΕ Απόλλων 1926, που θα επιχειρήσει, με μία σειρά παράλληλων εκδηλώσεων το πρωί της Κυριακής στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς, να κάνει άνοιγμα στην τοπική κοινωνία.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

«Η Π.Α.Ε. Απόλλων 1926 υποδέχεται την ποδοσφαιρική περίοδο 2014-15 στο κεντρικότερο σημείο της Καλαμαριάς, την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014, από τις 10.30 το πρωί, με μια σειρά από εκδηλώσεις, που αφορούν την Επίσημη Παρουσίαση της Επαγγελματικής ομάδας, που μετέχει στο πρωτάθλημα της Football League και την Επίσημη Έναρξη της χρονιάς για τις Ακαδημίες της Π.Α.Ε.

Οι εκδηλώσεις στον χώρο μπροστά από το Δημαρχείο Καλαμαριάς θα ξεκινήσουν στις 10.30 π.μ. της Κυριακής και θα ολοκληρωθούν λίγο πριν την μια το μεσημέρι. Θα υπάρχουν εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους καθ’ όλη την διάρκεια των εκδηλώσεων, που θα έχουν… ποδοσφαιρικό χαρακτήρα. Ακόμη, σε ειδικό σταντ της Π.Α.Ε. θα παρέχονται όλες οι χρήσιμες πληροφορίες για τα Εισιτήρια Διαρκείας της περιόδου 2014-15, αλλά και για τις Εγγραφές στις Ακαδημίες της Π.Α.Ε.

Ραντεβού για όλους στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς, στην πλατεία Προσφυγικού Ελληνισμού, μπροστά από το Δημαρχείο, την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου, από τις 10.30 το πρωί»!