Φορτσάρει με… παπα – ΠΑΟΚ

Σε αγωνιστικούς ρυθμούς θα αρχίσει να μπαίνει σιγά σιγά, ο ΠΑΟΚ…

Την Παρασκευή, θα γίνει το πρώτο φιλικό του στο PAOK SPORTS ARENA, με αντίπαλο την Βουλγάρική Λουκόιλ Ακαντέμικ και θα ακολουθήσει την Κυριακή (14/9) στις 5μμ στο ΕΑΚ Μακροχωρίου το φιλικό με τον Φίλιππο Βέροιας, που θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Σήμερα, πριν ξεκινήσει η προπόνηση, έγινε κι ο καθιερωμένος αγιασμός στο κλειστό του ΠΑΟΚ, με τον Πατέρα Χρήστο, γνωστό για τα φίλαθλα αισθήματά του, να τελεί τον αγιασμό και να ευλογεί την ομάδα μπάσκετ.

“Αυτό που πρέπει να χαρακτηρίζει όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ είναι η ενότητα γιατί έτσι μπορεί να πάει μπροστά η ομάδα και να έρθουν επιτυχίες. Αυτό εύχομαι και για την ομάδα μπάσκετ, από την οποία όλοι θα θέλαμε να ζήσει ξανά εκείνες τις μεγάλες στιγμές που ζήσαμε με τον Μπάνε και τον Νίκο ως αθλητές, αλλά και τον κόουτς που και τότε ήταν προπονητής και συνεχίζει μέχρι και σήμερα” είπε ο Πατέρας Χρήστος απευθυνόμενος στον Νίκο Σταυρόπουλο, αλλά και σε όλη την ομάδα, ενώ έπιασε συζήτηση με τον Μάρκ Κάρτερ, ο οποίος έχει στο δεξί του μπράτσο ένα τατουάζ με απόσπασμα της Βίβλου στα ελληνικά!

Αύριο στη 1 το μεσημέρι θα γίνει στο PAOK SPORTS ARENA η παρουσίαση των τεσσάρων Αμερικάνων της ομάδας, του Όντουμ, του Κάρτερ, του Λάνγκφορντ και του Βον.

Δείτε κάποια πλάνα από την σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ :