Ποιος Τροχόφσκι…

Το όνομα του Γερμανοπολωνού Πιότρ Τροχόφσκι κυκλοφόρησε σήμερα ως ένας από τους παίκτες, που έχουν προταθεί στον ΠΑΟΚ. Παρά το όσα λέγονται από το πρωί, ο 30χρονος μεσοεπιθετικός δεν είναι στόχος του ΠΑΟΚ. Το ότι προτάθηκε είναι αλήθεια, αλλά ως εκεί, ο ίδιος ο ΠΑΟΚ το επιβεβαίωσε αυτό, αλλά ουδέποτε επιβεβαίωσε πως υπάρχει ενδιαφέρον.

Πρώτον, ο Τροχόφσκι δεν είναι βέβαιο ότι είναι ελεύθερος. Ο ίδιος λέει ότι δεν έχει λύσει το συμβόλαιό του κι οι μεταγραφές παικτών που έχουν συμβόλαιο και δεν είναι ελεύθεροι, τελείωσαν την 1η Σεπτεμβρίου.

Δεύτερον, ο 30χρονος, που έκανε σπουδαία καριέρα στο Αμβούργο, αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα στο γόνατό του και σχεδόν όλη τη σεζόν 2012-13 έμεινε εκτός. Πέρσι επανήλθε, αλλά έκανε λίγα παιχνίδια και όχι περισσότερα από 5-6 εννενηντάλεπτα. Ποιος θα πάρει στον ΠΑΟΚ την ευθύνη να υπογράψει έναν παίκτη, που έχει πρόβλημα στον χόνδρο του γονατού του; Κανενας!

Κατά τ΄ άλλα, από τον ΠΑΟΚ αφήνουν ανοιχτό το θέμα του Μπαρόνι, ωστόσο τα δεδομένα που προκύπτουν, δείχνουν πως οι πιθανότητες είναι ελάχιστες. Ο ΠΑΟΚ του προσφέρει 500.000 ευρώ για έναν χρόνο, όταν ο Βραζιλιάνος θα πάρει 700.000 ευρώ αποζημίωση από την Φενέρμπαχτσε, αν δεν βρει ομάδα ως τις 15/9.

Στον ΠΑΟΚ ουσιαστικά ελπίζουν στο να αναγκαστεί ο Μπαρόνι ή ο οποιοσδήποτε άλλος παίκτης έχει προταθεί και είναι στα υπόψιν, να ρίξει το κασέ του την τελευταία μέρα, μπρος στον κίνδυνο να μείνει ανενεργός και χωρίς ομάδα μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου…

Οι μεταγραφές για ελεύθερους παίκτες τελειώνουν στις 3μμ της Παρασκευής…

Αν ο ΠΑΟΚ πάρει κάποιον παίκτη ως τότε, θα είναι έκπληξη.