Μάθε παιδί μου… κανονισμούς

Απαρτία σήμερα στην προπόνηση του ΠΑΟΚ καθώς επέστρεψαν κι όλοι οι διεθνείς και όπως γίνεται πάντα στο ξεκίνημα της σεζόν, οι παίκτες του ΠΑΟΚ κάθισαν σήμερα στα… θρανία.

Ο Μάλαμας Τεβεκέλης έδωσε το παρόν του στην προπόνηση και ανέλυσε στους ποδοσφαιριστές τους νέους κανονισμούς διαιτησίας, και κατά κύριο λόγο, τα πράγματα που έχουν αλλάξει.

Δεν είναι άλλωστε σπάνιο φαινόμενο, να βλέπουμε στους αγώνες παίκτες να διαμαρτύρονται, χωρίς να ξέρουν σε κάποιες περιπτώσεις τις αλλαγές των κανονισμών.

Κατά τ΄ άλλα, σύμφωνα με το δελτίο τύπου της ΠΑΕ, ο Αναστασιάδης δούλεψε σήμερα “γεμίσματα και το τελείωμα των φάσεων με σουτ στην κίνηση” και στην συνέχεια “επικεντρώθηκε στην τακτική με παιχνίδι στο μισό γήπεδο και δύο επαφές με τη μπάλα”.

Ο Στέλιος Κίτσιου συνέχισε ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης, όπως και οι Χέντβιγκες Μαντούρο, Δημήτρης Κωνσταντινίδης. Ο Εγιάλ Γκολάσα γυμνάστηκε μόνος του για προληπτικούς λόγους, ενώ ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης συνέχισε τη φαρμακευτική αγωγή λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρεί.

Η τελευταία προπόνηση θα γίνει αύριο στις 6μμ στην Τούμπα και θα βγει η αποστολή για το παιχνίδι του Σαββάτου με την Νίκη Βόλου (6.15μμ).