“Νίκη και με Απόλλωνα”

Στο “Αθλητικό Metropolis” μίλησε ο Ντάρκο Ντόστανιτς, ο οποίος στάθηκε στην σημαντικότητα των βαθμών που κατέκτησε η Βέροια στους Ζωσιμάδες. Πάντως ακόμη δεν ξέρει πόσους ακόμη θα χρειαστεί η ομάδα του για να παραμείνει στην Σούπερ Λίγκα:

“Δεν ξέρω πόσοι βαθμοί θα χρειαστούν. Ήταν πολύ σημαντικοί οι βαθμοί που πήραμε στα Γιάννενα, όμως πρέπει να πάρουμε το επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα, για να εξαργυρώσουμε το χθεσινό αποτέλεσμα. Είναι καλό που έχουμε τα περισσότερα παιχνίδια στην έδρα μας. Οι ποδοσφαιριστές έχουν μάθει στα δύσκολα και ποντάρω σε αυτό”.

Για το αν οι Άρης, Βέροια, Πλατανιάς και Απόλλων θα «παλέψουν» για το ποιος θα αποφύγει τα μπαράζ: «Αυτό λέει η λογική. Όμως μπορεί να γίνουν και διαφορετικά πράγματα. Σε δύο αγωνιστικές θα ξέρουμε αν θα υπάρξει και άλλη ομάδα που θα κινδυνεύει. Εμένα με ενδιαφέρει μόνο η δική μου ομάδα».

Για το τι θέλει να βελτιώσει στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του στη συνέχεια: «Να έχουμε περισσότερη ηρεμία και καθαρότερο μυαλό στο παιχνίδι μας».

Για τον τρόπο που χρησιμοποίησε τον Μπεν: «Ο Μπεν είναι πολύτιμος για την ομάδα μου και αυτό το δείχνει και το γεγονός ότι είναι πρώτος σε χρόνο συμμετοχής. Μίλησα μαζί του και μου είπε ότι είναι λίγο κουρασμένος και αποφασίσαμε από κοινού να μπει προς το τέλος για να κάνει την διαφορά. Είναι πολύ σημαντικοί όλοι οι ποδοσφαιριστές και είμαι πολύ τυχερός που συνεργάζομαι με ανθρώπους με τόσο καλό χαρακτήρα. Τους χρειάζομαι όλους τους ποδοσφαιριστές».