Καταγγελίες Νασιμέντο για τη ζωή του!

Θέμα έχει δημιουργηθεί στο ΑΠΟΕΛ με τις καταγγελίες του Ντέιβιντ Νασιμέντο, που μέχρι τις 27 Αυγούστου κατείχε το πόστο του τεχνικού διευθυντή της ομάδας και ήταν από τους άμεσους συνεργάτες του Γιώργου Δώνη.

Ο τέως τεχνικός διευθυντής του ΑΠΟΕΛ, δύο περίπου εβδομάδες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου, έδωσε συνέντευξη στην Algemeen Dagblad, καταγγέλλοντας ότι θερμόαιμοι οπαδοί των γαλαζοκίτρινων τον απείλησαν ότι θα βρεθεί με μία τρύπα από σφαίρα στο σώμα του!

Στη συνέντευξη του ο Νασιμέντο υποστηρίζει:

«Ήταν καιρός για μένα να σταματήσω. Στάθηκα μπροστά για τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, γιατί πίστευα ότι έπρεπε να προστατευτούν. Κατά τη διάρκεια μίας προπόνησης, όπου είχαν έρθει για να διαμαρτυρηθούν για κάποιο παίκτη, αυτοί οι άνθρωποι από τον “πυρήνα” άρχισαν να τους βάζουν κατάρες και να τους απειλούν, ενώ μου έλεγαν ότι θα βρεθώ με μία σφαίρα στο σώμα μου», είπε, μεταξύ άλλων, ο Νασιμέντο τονίζοντας ότι δεν βρήκε την ανάλογη στήριξη από τον Πρόδρομο Πετρίδη.

Έτσι, τουλάχιστον, ισχυρίζεται ο εκ Πράσινου Ακρωτηρίου, Ντέιβιντ Νασιμέντο: «Πήρα τον πρόεδρο και του είπα ότι θα πάω στην Αστυνομία. Τον ενημέρωσα ότι θα ήταν οι τελευταίες μου μέρες στη δουλειά. Στη συνάντηση με τη διοίκηση δεν βρήκα στήριξη κι ένιωσα ότι δεν πρέπει να παραπονιέμαι».

Η λύση της συνεργασίας του με τον ΑΠΟΕΛ ανακοινώθηκε επίσημα στις 27 Αυγούστου. Ακολούθησαν, μάλιστα, και οι γνωστές ευχαριστίες και ευχές.

Στην Κύπρο λέγεται ότι η λύση της συνεργασίας ΑΠΟΕΛ – Νασιμέντο έγινε πολύ εύκολα με αποζημίωση μόλις δύο μηνιάτικα.