“Ο πρωταθλητισμός, ο σχεδιασμός και ο τεχνικός διευθυντής”!

Στη φετινή σεζόν, στην έλευση τεχνικού διευθυντή και γενικά στον αγωνιστικό σχεδιασμό, αναφέρθηκε ο Μάκης Γκαγκάτσης, στο περιθώριο της γενικής συνέλευσης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη φετινή σεζόν: “Το πλάνο του πρωταθλητισμού δεν μας βγήκε, η ομάδα είναι 3η πολύ μακριά από την πρώτη θέση. Είναι στην επόμενη φάση του Κόνφερενς Λιγκ, δεν είναι επιτυχία είναι… αυτονόητο γιατί ήμασταν στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας και έχουμε στόχο να πάμε στους 16 στην Ευρώπη και να συνεχίσουμε και μετά την Μίντιλαντ. Θα προσπαθήσουμε να ακολουθήσουμε και τον εξορθολογισμό και τον πρωταθλητισμό, είναι εδώ ο κ. Σαββίδης για να φροντίζει για το καλό της ομάδας, όπως φαίνεται και από τα 159 εκατομμύρια περίπου που έχει βάλει”.

Για τεχνικό διευθυντή: “Η έλευση ενός ΤΔ στην ομάδα ελπίζω να ανακοινωθεί τις επόμενες εβδομάδες, βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις. Μόλις βρεθεί ο κατάλληλος θα έρθει στην ομάδα, είναι πιθανόν όπως σας είπα να έρθει. Μόλις έχουμε κάτι θα ανακοινωθεί από την ΠΑΕ. Μπορεί να κυλίσει η σεζόν και να μην έρθει ΤΔ, γιατί μπορεί να μην πάνε καλά οι διαπραγματεύσεις και να συνεχίσουμε στο ίδιο μοντέλο με τον προπονητή και του τμήματος σκάουτινγκ να είναι υπεύθυνοι για τις μεταγραφές. Υπάρχει καλή συνεργασία ανάμεσα στον προπονητή και στο τμήμα σκάουτινγκ”.

Για τον σχεδιασμό: “Σαφέστατα και έγιναν λάθη στον σχεδιασμό, μόνο όποιος… κοιμάται δεν κάνει λάθη. Ήρθαν παίκτες το καλοκαίρι κάποιοι από αυτούς με πολύ μεγάλα συμβόλαια, ήρθε ο βασικός μας επιθετικός και ήταν άτυχος με έναν σοβαρό τραυματισμό. Κάποιες μεταγραφές θα πετύχουν, κάποιες θα αποτύχουν”.