Κιλαζίδου: «Θα κυνηγήσουμε μεγαλύτερα πράγματα στο πρωτάθλημα»

Για τον ΠΑΟΚ μένει ακόμη ένα παιχνίδι για να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών (29/11 κόντρα στον Παναθηναϊκό) για αυτή τη χρονιά και η Χρύσα Κιλαζίδου, κάνει τη «σούμα» της μέχρι τώρα πορείας της ομάδας της.

Η γκαρντ του Δικεφάλου, διανύει την τρίτη της αγωνιστική σεζόν στην ομάδα, και σε δηλώσεις της στάθηκε, στη σκληρή δουλειά που γίνεται στο τμήμα και στο ότι σιγά σιγά το σύνολο του Κώστα Κεραμιδά βρίσκει τα πατήματά του, και όπως λέει από το 2022 ο ΠΑΟΚ θα κυνηγήσει ακόμη μεγαλύτερα πράγματα στην Α1 γυναικών.

«Η φετινή χρονιά ξεκίνησε με την ομάδα να παίζει για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Ευρώπη. Μετά τον αποκλεισμό, δουλέψαμε πάρα πολύ. Ήμασταν μία καινούργια ομάδα και όσο περνάει ο καιρός δενόμαστε και βρίσκουμε τα πατήματα μας. Πιστεύω ότι από εδώ και πέρα αν έχουμε υγεία, θα κυνηγήσουμε μεγαλύτερα πράγματα στο πρωτάθλημα».

Το μήνυμα της για τις γιορτές και τη νέα χρονιά:

– «Εύχομαι σε όλο τον κόσμο να περάσει υπέροχες γιορτές, καλά Χριστούγεννα με υγεία και αγάπη! Τους περιμένουμε στο επόμενο παιχνίδι μας με τον Παναθηναϊκό, στο Παλατάκι, στις 29 του Δεκέμβρη!».