Είδαν το παιχνίδι, που… ήθελαν

Νίκος Παπαδόπουλος και Μπάμπης Τεννές δεν συμφώνησαν σε ότι αφορά το ματς, που είδαν σήμερα στο ΔΑΚ Λαμίας!

“Θα μπορούσαμε να πετύχουμε ένα γκολ ακόμη, είχαμε ευκαιρίες, θα μπορούσαμε να τελειώσουμε την πρόκριση από το πρώτο ημίχρονο. Θα έλεγα κι από το πρώτο παιχνίδι στο Καυτανζόγλειο. Ήμασταν καλύτεροι και στα δύο παιχνίδια. Κινδυνεύσαμε μόνο από στατικές φάσεις, δώσαμε πολλά φάουλ και κόρνερ αδικαιολόγητα στον αντίπαλο και είχαμε πίεση” είπε ο Νίκος Παπαδόπουλος του Ηρακλή, για να έρθει η απάντηση από τον προπονητή της Λαμίας.

“Διαφωνώ κάθετα με τον συνάδελφο, ότι ο Ηρακλής είχε το πάνω χέρι. Εγώ είδα μια ομάδα, που το μόνο, που την ενδιέφερε ήταν να κάνει καθυστερήσεις, να πέφτουν οι παίκτες της κάτω χωρίς να έχουν πρόβλημα, μια ομάδα που έβγαζε την μπάλα έξω, κόρνερ, αράουτ, έξω από το γήπεδο, κι έναν διαιτητή, που προστάτευσε τον αντίπαλο. Αυτά είδα. Στο πρώτο ματς να μην ξεχνάμε ότι παίξαμε με 10 για ένα ημίχρονο, ενώ εδώ ο διαιτητής έκανε τα στραβά μάτια”, απάντησε ο Μπάμπης Τεννές, με τον Παπαδόπουλο δίπλα του να κάνει… μορφασμούς!

“Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν όλα άνω – κάτω από μία φάση για την οποία δεν έχω άποψη, με την απόφαση του διαιτητή να δώσει το πέναλτι. Εκεί δεν είχαμε ηρεμία, όπως δεν είχαμε ηρεμία και σε άλλα σημεία του αγώνα, όπου έπρεπε να παγώσουμε το παιχνίδι. Είναι σημαντικό που περάσαμε, τα παιδιά θα πάρουν εμπειρίες, θα παίξουμε με δύο ομάδες Σούπερ Λιγκ. Για μας βέβαια, ο πρωταρχικός στόχος είναι το πρωτάθλημα. Και στα δύο παιχνίδια δείξαμε καλά στοιχεία, σε ότι αφορά την κατοχή της μπάλας και την ισορροπία, που έχουμε σαν ομάδα σε όλες τις γραμμές, έχουμε την ποιότητα και το βάθος, που δεν είχαμε πέρσι. Θα κάνουμε ένα ακόμη φιλικό και θα είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα”, συμπλήρωσε ο Παπαδόπουλος.

“Και για την Λαμία προτεραιότητα είναι το πρωτάθλημα. Όμως θέλαμε και παλέψαμε να προκριθούμε, αλλά από μια στημένη φάση και μια αδράνεια της άμυνας, δεχτήκαμε ένα γκολ και δεν είχαμε το ξεκίνημα, που θέλαμε. Ίσως τα παιδιά να είχαν άγχος, ήταν το πρώτο ματς, με τόσο κόσμο στο γήπεδο. Ο Ηρακλής προκρίθηκε, αλλά όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες”, είπε ο Τεννές.