Το Μαδριγάλ, τα τυριά κι ο… Βόλος (pics)

Σήμερα έγινε στον Βόλο η ρεβάνς του Κυπέλλου, ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και στην Λάρισα. Το παιχνίδι, που έγινε στο άδειο λόγω τιμωρίας ΕΑΚ Βόλου, έληξε 0-0 και με το 1-0 του Αλκαζάρ, οι Βολιώτες πέρασαν στην φάση των ομίλων του Κυπέλλου.

Το παιχνίδι δεν είχε και τόσο ενδιαφέρον. Περισσότερο ενδιαφέρον είχαν τα τρία πανό που ανήρτησαν άγνωστοι, στις άδειες κερκίδες του γηπέδου, που προκάλεσαν την αντίδραση των Λαρισαίων, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση. Οι λιγοστοί οπαδοί της ΑΕΛ που μπήκαν με τις προσκλήσεις στο γήπεδο, κινήθηκαν προς το μέρος που ήταν τα πανό, και κάποιοι επιχείρησαν να τους σταματήσουν. Μετά το παιχνίδι, έγιναν και τα συνηθισμένα επεισόδια έξω από το γήπεδο, με οπαδούς από τον Βόλο και την αστυνομία.

Το ένα πανό έγραφε :

“30.000.000 χρέη, 1.000 προσφυγές, 1.000 πίκρες, 4 ΑΦΜ, Αυτοί είσθε”. Βέβαια, αυτοί που ανήρτησαν το συγκεκριμένο πανό, ξέχασαν ότι ο σημερινός Ολυμπιακός Βόλου είναι η ομάδα που είχε το ΑΦΜ του ΑΣ Κασσάνδρα, ενώ ο παλιός Ολυμπιακός Βόλου και το ΑΦΜ του, είχε πάει στην Δράμα κι έγινε… Δόξα.

Είχε όμως κι άλλα πανό, όπως για παράδειγμα αυτό :

volos2

Κι ένα ακόμη :

volos1