Αποθέωση για Ροναλντίνιο (videos)

Πάνω από 38.000 φίλοι της Κερετέρο υποδέχθηκαν στο στάδιο Κορεγκιντόρα το νέο μεγάλο αστέρι της ομάδας, τον Βραζιλιάνο Ροναλντίνιο, πριν από τον αγώνα πρωταθλήματος με την Πούεμπλα (0-0).

Ο Ροναλντίνιο γνώρισε την αποθέωση μπαίνοντας στο κατάμεστο γήπεδο με τη φανέλα της νέας του ομάδας, αλλά δεν αγωνίστηκε καθόλου στην αναμέτρηση.

Νωρίτερα στην επίσημη παρουσίαση του από τη διοίκηση της Κερετάρο υποστήριξε ότι επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στο Μεξικό γιατί έχει στόχο «να κερδίσω τίτλους με τη νέα μου ομάδα».

Μετά το τέλος της θητείας του στην βραζιλιάνικη Ατλέτικο Μινέιρο τον Ιούλιο, ο Ποναλντίνιο εξέπληξε πολλούς με την απόφασή του να υπογράψει διετές συμβόλαιο, στ 34 του, με την Κερετάρο, η οποία σήμερα είναι στη 10η θέση του πρωταθλήματος. Όπως είπε σημαντικό ρόλο έπαιξε η στάση της ομάδας στις συζητήσεις που είχε αυτός και ο αδερφός του Ρομπέρτο με τον πρόεδρο της Κερετάρο, Ολεγκάριο Βάσκες Ράνα, έναν επιχειρηματία, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης του μεξικάνικου ομίλου μέσων ενημέρωσης Imagen.

Ο Ροναλντίνιο υποστήριξε ότι «είχα προσφορές σχεδόν από όλο τον κόσμο», αλλά η συνομιλία με τον αδελφό μου και με τον πρόεδρο της ομάδας «ήταν αυτή που με κέρδισε και πάντα ήθελα να ζήσω την εμπειρία στο Μεξικό, γι ‘αυτό έχω έρθει, για να συνεχίσω εδώ την ιστορία μου».

https://www.youtube.com/watch?v=gW37Q_aF27Y