Ψάχνει την πρόκριση μετά τα… μεσάνυχτα ο ΠΑΟΚ!

Την ερχόμενη Τετάρτη (19/1) τα τμήματα βόλεϊ και το ποδόσφαιρο ανδρών έχουν πολύ σημαντικά παιχνίδια για το κύπελλο Ελλάδος και το CEV Challenge Cup.

Συγκεκριμένα, αν το πάρουμε χρονικά στις 18:30 το τμήμα βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στη Νέα Φιλαδέλφεια την ΑΕΚ σε παιχνίδι νοκ-άουτ, για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Μισή ώρα αργότερα η ποδοσφαιρική ομάδα θα υποδεχθεί στο γήπεδο της Τούμπας και αυτό την ΑΕΚ, για το πρώτο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης και πάλι του κυπέλλου Ελλάδος.

Τέλος, το τμήμα βόλεϊ ανδρών θα αντιμετωπίσει στις 23:30 (!) ώρα Ελλάδος την Μπαστάρδο στον επαναληπτικό του 1-3 για το δεύτερο παιχνίδι της φάσης των «16» του CEV Challenge Cup, στις Αζόρες.

Οι Αζόρες είναι ένα νησί που ανήκει στην Πορτογαλία όμως βρίσκεται περίπου στην μέση του Ατλαντικού ωκεανού! Έτσι, ενώ το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 20:30 τοπική ώρα, η Ελλάδα με τις Αζόρες έχουν τρεις ώρες διαφορά!

Μάλιστα, το πιο τρελό είναι πως η υπόλοιπη Πορτογαλία είναι δύο ώρες πίσω σε σχέση με την Ελλάδα, παρ’ όλα αυτά είναι τόσο μακριά οι Αζόρες από την υπόλοιπη Πορτογαλία και βρίσκεται ακόμη μία ώρα πίσω!