Μακ: «Ο ΠΑΟΚ μου άλλαξε τη ζωή!»

Ο Ρόμπι Μακ αναφέρθηκε στην εμφάνισή του στο παιχνίδι με την Νίκη Βόλου (αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης), αλλά και γενικά για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ που όπως χαρακτηριστικά είπε του άλλαξε τη ζωή! «Πρέπει να ευχαριστήσω κυρίως τους συμπαίκτες μου και κυρίως τον Κλάους για το πέναλτι που κέρδισε και εγώ σκόραρα. Νιώθω πολύ καλά, απολαμβάνω το ποδόσφαιρο και είμαι πολύ χαρούμενος με την μεταγραφή μου», είπε ο Μακ και προχώρησε με εντυπωσιακό τρόπο… «Αυτή η απόφαση, να έρθω στον ΠΑΟΚ, μου άλλαξε την ζωή. Η δουλειά μου είναι να βοηθάω την ομάδα και να σκοράρω».

Μιλώντας για το παιχνίδι ο Σλοβάκος τόνισε: «θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει και άλλα γκολ και σίγουρα πρέπει να είμαστε σοβαροί στο παιχνίδι μας. Κάθε αγώνας είναι δύσκολος, αλλά με τις θεωρητικά πιο εύκολες ομάδες είναι πιο δύσκολα τα πράγματα, γιατί παίζουν κλειστή άμυνα. Δεν μπορώ σε κάθε παιχνίδι να πετυχαίνω γκολ όπως αυτό με την εθνική, αλλά προσπαθώ να πετυχαίνω γκολ, να δίνω ασίστ και να βοηθάω την ομάδα μου».

Ο Μακ αναφέρθηκε και στον Στοχ, τον οποίο συνάντησε στο τελευταίο παιχνίδι που έδωσε με την Εθνική ομάδα της χώρας του… «Μιλήσαμε με τον Στοχ, είναι φίλος μου και μου είπε τα καλύτερα για τον ΠΑΟΚ. Θέλω να σταθώ αντάξιος τον προσδοκιών και να βελτιώνομαι».