«Μεγάλη μας χαρά για τον Γκάλη»

Αν όλοι γνωρίζουν τι εστί Νίκος Γκάλης, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς γνωρίζει κάτι παραπάνω από τις επικές μάχες του Αρη με τη Γιουγκοπλάστικα. Ο Μαυροβούνιος κόουτς θα συναντήσει ξανά τον Γκάλη ως προπονητής του Παναθηναϊκού στο 1ο «Nick Galis Cup».

«Ο Νίκος Γκάλης είναι ένας από τους μεγαλύτερους αθλητές που εμφανίστηκαν στα γήπεδα», σχολίασε στο arisbc.gr ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς. «Όσοι τον έχουμε ζήσει στην περίοδο που αγωνιζόταν, μπορούμε να το βεβαιώσουμε αυτό. Οπότε είναι μεγάλη η χαρά μας που θα αγωνιστούμε σ’ ένα τουρνουά το οποίο φέρει την ονομασία και γίνεται προς τιμήν του μεγάλου Νίκου Γκάλη».

Το υψηλό επίπεδο του τουρνουά αναμένεται να βοηθήσει (και) τον Παναθηναϊκό στην προετοιμασία του για τη νέα σεζόν. «Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, είναι ένα τουρνουά υψηλού επιπέδου που ασφαλώς θα μας βοηθήσει στην συνέχεια της προετοιμασίας μας. Η παρουσία ομάδων όπως η ΤΣΣΚΑ, η Μπάνβιτ και ο διοργανωτής ΑΡΗΣ, φανερώνει τη δυναμική και το υψηλό επίπεδο της συγκεκριμένης διοργάνωσης», τόνισε ο κόουτς του Παναθηναϊκού.