Θα γράψει και βιβλίο

Βιβλίο για την περιπέτεια που πέρασε και την υπόθεση της δολοφονίας της Ρίβα Στέενμπακ, που απασχόλησε την παγκόσμια κοινή γνώμη προτίθεται να γράψει ο Οκαρ Πιστόριους.

Για την ακρίβεια το έχει αποφασίσει, όπως δήλωσε ο ατζέντης του στον διεθνή Τύπο. «Θα γράψει βιβλίο. Το έχουμε ήδη συζητήσει. Εχουμε μιλήσει για ιδέες και σχέδια. Δεν θα σας πω όμως περισσότερες λεπτομέρειες αυτή τη στιγμή», τόνισε ο Πιτ Βαν Ζιλ και πρόσθεσε: «Θα τα βάλουμε όλα κάτω μόλις τελειώσει η υπόθεση και τότε θα αποφασίσουμε τι θα κάνουμε». Πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις

Ο εκδότης της εφημερίδας «Sunday Times» της Νοτίου Αφρικής, τολμά μάλιστα να προβλέψει ότι αργότερα θα γίνει και ταινία. «Ο Όσκαρ είναι ένας άνθρωπος που καθόρισε τη Νότια Αφρική. Πίστευα πως θα γινόταν η δεύτερη ηγετική φιγούρα της χώρας μετά τον Νέλσον Μαντέλα. Δεν έχω καμία αμφιβολία πως θα γίνει ταινία», τόνισε χαρακτηριστικά.

Η απόφαση του δικαστηρίου θα ανακοινωθεί στις 13 Οκτωβρίου. Ο Πιστόριους κινδυνεύει με μικρή ποινή φυλάκισης, που θα είναι εξαγοράσιμη (όπως ελπίζουν οι συνήγοροί του) είτε με φυλάκιση μάξιμουμ 15 ετών, που είναι το χειρότερο σενάριο για δολοφονία εξ αμελείας.