By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: ΠΑΟΚ Β: Επιστροφή με Κούτσια!
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
ΠΑΟΚΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ Β: Επιστροφή με Κούτσια!

Τhessports
Last updated: 25/01/2022 15:36
Τhessports
Share
SHARE

Επιτέλους επιστρέφει στη δράση, μετά από έναν και πλέον μήνα ο ΠΑΟΚ Β, που ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Αλμωπό στην Αριδαία.

Στις επιλογές του Πάμπλο Γκαρσία βρίσκεται μεταξύ άλλων και ο Γιώργος Κούτσιας, με τον Δικέφαλο να έχει να αντιμετωπίσει την απουσία του διεθνή Ισμαΐλα Ουεντραόγκο αλλά και αυτή του τραυματία Γιώργου Κουλούρη.

Η επίσημη ενημέρωση του Δικεφάλου αναφέρει:

Ο ΠΑΟΚ Β ανασυντάσσεται, αδημονεί να αγωνιστεί και αναχωρεί το απόγευμα για την Αριδαία, όπου αντιμετωπίζει τον Αλμωπό για την 11η αγωνιστική της Betsson Super League 2 (είχε προγραμματιστεί για τις 5 Ιανουαρίου, μα αναβλήθηκε). Το ματς διεξάγεται την Τετάρτη 26.01 στις 15.00.

Με στόχο το διπλό, φυσικά, αλλά κυρίως την παρουσίαση μιας αγωνιστικής ετοιμότητας, δεδομένου ότι το τελευταίο παιχνίδι που έδωσε ήταν αυτό με τον Θεσπρωτό στην Ηγουμενίτσα στις 19 Δεκεμβρίου, ο ΠΑΟΚ Β πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης την τελευταία του προπόνηση, στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής.Άπαντες προπονήθηκαν, εξαιρουμένου του Ισμαϊλα Ουεντραόγκο φυσικά, που στις 29.01 αγωνίζεται στον προημιτελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής με αντίπαλο την Τυνησία, αλλά και του τραυματία Γιώργου Κουλούρη.

Υπενθυμίζουμε ότι εκκρεμούν προς το παρόν για τον ΠΑΟΚ Β τέσσερα παιχνίδια, που έχουν αναβληθεί, αυτά με την Καβάλα (29.12), με τη Νίκη Βόλου (08.01), με τον Ολυμπιακό Βόλου (12.01) και με τα Τρίκαλα (22.01).

Δεν έχει αποφασιστεί προς το παρόν, το πότε θα διεξαχθούν.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούν οι:

Μπουργάνης, Μάροβιτς, Παναγιώτου, Τσοπούρογλου, Τσαούσης, Κουλιεράκης, Καλουτσικίδης, Μανωλιούδης, Αποστολόπουλος, Τάχατος, Γιαξής, Σαλαμούρας, Μελετίδης, Γρόσδης, Χατζηστραβός, Τζίμας, Σπυρίδης, Γαϊτανίδης, Φασίδης, Γκορντεζιάνι, Πανίδης, Κούτσιας.

Σχετικά άρθρα

Λουτσέσκου: «Κρατάμε την αντίδραση στο τέλος» – Τι είπε για τους τραυματισμούς
Ισοπαλία για τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι – Τα δεδομένα για το Champions League
Ανοικτό «παράθυρο» από Γρηγορίου για παραμονή στον Άρη
«Πέρασε» κι από το Πανθεσσαλικό ο Άρης
Έτσι ξεκινά στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ
TAGGED:ΠΑΟΚ Β'Ποδόσφαιρο
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Η αποστολή του Άρη για τη Λαμία
Next Article «Βόμβα» με Βλάχοβιτς από Γιουβέντους

Τελευταία νέα

Με αρκετές αλλαγές ο Άρης: Η ενδεκάδα στο Πανθεσσαλικό
Featured ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
13 May, 2026
ΠΑΟΚ: «Στήριξη με πάθος, μυαλό και σύνεση»
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
13 May, 2026
«Ο ΠΑΟΚ συζητά για το κορυφαίο ταλέντο της Βουλγαρίας»
Featured ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
13 May, 2026
Μπιάνκο: «Υποχρέωση η δεύτερη θέση!»
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
13 May, 2026
Follow US