«Στόχος του Νινούα να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ»

Ο ατζέντης του Νίκα Νινούα, Λέβαν Γκαμπριχίτζε, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης για τον δανεισμό του 22χρονου χαφ στην Λαμία, αλλά και τη στήριξη που του παρείχε ο ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Αρχικά για την απόφαση να ενταχθεί στη Λαμία ο ποδοσφαιριστής του: «Δεν ήταν μία δύσκολη απόφαση, ο Νινούα επέστρεψε από τον δανεισμό του από την Κύπρο, ακολούθησε μία σειρά θεραπείας για το πρόβλημα τραυματισμού το οποίο τον ταλαιπώρησε στην Ανόρθωση και κρίναμε πως ήταν σωστό να πάει δανεικός για να καταφέρει να δείξει μέρος του ταλέντου του. Ο ίδιος είχε πολλές προτάσεις από Ελληνικές ομάδες, αλλά κρίναμε πως ήταν σωστό να πάει σε μία ομάδα όπως η Λαμία που αναδεικνύει νεαρούς παίκτες».

Για τον ρόλο του ΠΑΟΚ: «Θα πρέπει να πω ένα ευχαριστώ στον ΠΑΟΚ για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται τους ποδοσφαιριστές του και ειδικότερα του Νίκα. Είμαι 10 χρόνια στον χώρο του ποδοσφαίρου και δεν έχω συναντήσω αντίστοιχη περίπτωση. Στην Κύπρο οι ενοχλήσεις άρχισαν από τις πρώτες τρεις αγωνιστικές και αυτό δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί».

Για την προοπτική του να ενταχθεί στο ρόστερ της δεύτερης ομάδας του ΠΑΟΚ ο Νινούα: «Ο ΠΑΟΚ Β΄ αγωνίζεται σε ένα καλό επίπεδο, ενώ η Λαμία είναι σε ένα επίπεδο παραπάνω και θα βοηθούσε καλύτερα τον Νινούα να δείξει το ταλέντο του, ενώ η Λαμία χρειαζόταν ενίσχυση στον άξονα και αυτό ήταν σημαντικό για εμάς».

Ενώ ακόμα ανέφερε: «Κάθε παίκτης που είναι έξυπνος, θα πρέπει να έχει όνειρο του να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ καθώς αποτελεί ένα κλαμπ του κορυφαίου επιπέδου. Στο μυαλό του Νινούα που αποτελεί στόχο του είναι να παίξει στον ΠΑΟΚ».