«Ο Κλάους είναι άρρωστος με τον ΠΑΟΚ»!

Ο Παναγιώτης Γαλαριώτης, ένας εκ των εκπροσώπων του Στέφανου Αθανασιάδη, μίλησε για την περίοδο των διαπραγματεύσεων με τον ΠΑΟΚ, τον ρόλο του Ιβάν Σαββίδη και την στάση του 26χρονου ποδοσφαιριστή πριν φτάσουμε στην υπογραφή του νέου τετραετούς συμβολαίου.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο Gazzetta.gr ο Ιβάν Σαββίδης ήταν αυτός που με την παρέμβασή του κράτησε τον Αθανασιάδη στον ΠΑΟΚ. «Θέλω να πιστεύω ότι κάναμε, ότι μπορούσαμε για να φέρουμε εις πέρας το έργο μας τόσο εγώ, όσο και ο κ. Βρύζας. Η παρέμβαση όμως του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Σαββίδη ήταν καταλυτική δείχνοντας πόσο πολύ η οικογένεια του ΠΑΟΚ ήθελε τον Στέφανο στην ομάδα», είπε και πρόσθεσε:

«Το καλοκαίρι υπήρξε ενδιαφέρον από ομάδα με την πρόταση να είναι στο 1,5 εκατ. ευρώ προς τον ΠΑΟΚ. Ο κ. Σαββίδης αρνήθηκε να πωλήσει τον παίκτη λέγοντας: “ο Στέφανος δεν πρόκειται να φύγει από τον ΠΑΟΚ. Εδώ θα μείνει για πολλά χρόνια”».

Για την στάση του Στέφανου Αθανασιάδη τόνισε:

«Η καρδία του Στέφανου έλεγε ΠΑΟΚ. Ήθελε να μείνει στην ομάδα που αγαπάει από μικρό παιδί. Είναι άρρωστος με την ομάδα, και με τον κόσμο. Όλη η οικογένεια Αθανασιάδη είναι ΠΑΟΚ είναι άρρωστοι με την ομάδα. Επίσης σημαντικό ρόλο έπαιξαν και οι φίλαθλοι».
Στο συμβόλαιο του Κλάους, σύμφωνα και με τον εκπρόσωπό του, «υπάρχει ρήτρα και μάλιστα αρκετά υψηλή».