Ο… επενδυτής Καλαϊτζίδης

Σε μία ενδιαφέρουσα αποκάλυψη προχώρηση ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης σε ραδιοφωνικές δηλώσεις του. Ο προπονητής του Άρη τόνισε πως ο αδελφός του που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο Μαϊάμι είχε προσφέρει 500.000 δολάρια για να βοηθήσει την προσπάθεια των «κίτρινων» και μάλιστα κάποια στιγμή είχε «στείλει» κι ένα μέρος το χρημάτων!

Αναλυτικά όσα είπε στον Arena FM ο Καλαϊτζίδης για το συγκεκριμένο θέμα: «Στην περίοδο της διοικητικής κρίσης για να μπορέσει η ομάδα να προχωρήσει στην ενίσχυση του ρόστερ, διαφαινόταν ότι ο Άρης κινδυνεύει με περισσότερα προβλήματα. Σε εκείνο το σημείο σαν να μην του έφταναν όλα αυτά μπαίνει και στη δικαστική διαμάχη και τα γνωρίζουμε όλοι.

Τότε ήρθα σε επικοινωνία με τον αδερφό μου που δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης στο Μαϊάμι, Νέα Υόρκη και Σικάγο, προσφέρθηκε άμεσα να στείλει 500.000 δολάρια για να υπάρχουν σε μια τράπεζα και εφόσον που πίστευα ότι θα αξιοποιούσαν τα χρήματα αυτά, το ανέφερα σε συγκεκριμένους ανθρώπους που εξέτασαν και βεβαιώθηκαν του λόγου αληθές και πήραν τις διαβεβαιώσεις που ήθελαν. Υπάρχουν ακόμη Έλληνες στην πατρίδα μας που διατηρούν τις αρχές και τις αξίες που είχαμε πριν από 40 χρόνια.

Τώρα ως νεοέλληνες έχουν αρνηθεί εκείνα τα στοιχεία και αυτοί που βρίσκονται στο εξωτερικό υπάρχουν ακριβώς το ίδιο. Γι’ αυτό και επέμενα να εξετάσουν αυτό που τους πρότεινα και πλέον που ο Άρης έχει βρει τον δρόμο του δεν υπάρχει θέμα με τον αδερφό μου. Αυτός είναι ο λόγος που μπήκα σ’ αυτή τη διαδικασία. Είχαμε φτάσει να στείλει τα χρήματα άμεσα για τους ποδοσφαιριστές άμα χρειαζόταν, αλλά βεβαίως εγώ δεν είμαι πρόεδρος».