Θέλει να γίνει… κλητήρας

Καθόλου τυχαία δεν είναι η αναφορά του ονόματος του Κώστα Κουκοδήμου αυτή την εποχή!

Ο πρώην υφυπουργός παιδείας και πλέον απλός βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, προτάθηκε στον ΠΑΟΚ ως μια επιλογή για να παίξει τον ρόλο του εκπροσώπου της ΠΑΕ στην Λίγκα και στην ΕΠΟ και φαίνεται πως η ιδέα του άρεσε. Δεν φαίνεται να έχει κανένα πρόβλημα να γίνει από Υφυπουργός και κυβερνητικός βουλευτής, υπάλληλος του ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη.

Σήμερα, μιλώντας στο “Αθλητικό Μετρόπολις” ουσιαστικά κατέστησε σαφές ότι πρόθυμος να αναλάβει έναν ρόλο στον ΠΑΟΚ και μάλιστα είπε ότι την Πέμπτη θα πάει στο γήπεδο στο παιχνίδι με την Ντιναμό Μινσκ για να τα πει και με τον Σαββίδη.

Γεγονός είναι ότι ο ΠΑΟΚ ψάχνει έναν άνθρωπο για να γίνει εκπρόσωπος στην Λίγκα και στην ΕΠΟ, καθώς ο Αγγελίδης δεν φαίνεται διατεθειμένος να ξοδεύει τον χρόνο του γι΄ αυτό το λόγο.

Ήδη έχουν αρχίσει να προτείνονται διάφοροι για το ρόλο αυτό και το όνομα του Κουκοδήμου είναι ένα από τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι. Η αλήθεια είναι ότι το όνομά του προτάθηκε από τον Νιώπα, τον μεγαλομέτοχο του Αιγινιακού, με τον οποίο γνωρίζονται πάρα πολύ κοντά κι ο Νιώπας ανέφερε το όνομά του σε επαφή που είχε με άνθρωπο του ΠΑΟΚ.

Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι ο Ιβάν Σαββίδης γνωρίζει κάτι για τον Κουκοδήμο, οπότε θα έχει ενδιαφέρον αν ο βουλευτής της ΝΔ προσπαθήσει την Πέμπτη να του μιλήσει γι΄ αυτό το θέμα.