Μυστήριο ή… όλα καλά;

Η σημερινή ανακοίνωση της Γ.Γ.Α., με την οποία ενημέρωσε ότι μεταξύ άλλων και η ΠΑΕ Ηρακλής δεν πήρε πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα από την Ε.Ε.Α., προκάλεσε κάποιες απορίες και ερωτηματικά.

Λίγο αργότερα, έγινε γνωστό ότι η ΠΑΕ Ηρακλής δεν είχε απλώς κάποιες ελλείψεις. Δεν κατέθεσε καν φάκελο! Από τον Ηρακλή επιλέγουν γενικώς να μην τοποθετούνται και προτιμούν την… αφάνεια. Ούτε μία εξήγηση, για το γεγονός ότι σε λιγότερο από 2 εβδομάδες ξεκινά το πρωτάθλημα και δεν κατατέθηκε ούτε φάκελος στην Ε.Ε.Α.

Ακόμη και για άλλα ήσσονος σημασίας ζητήματα, κανείς δεν παίρνει την πρωτοβουλία να ενημερώσει τον κόσμο.

Σύμφωνα με κάποιες διαρροές, ο Ηρακλής δεν κατέθεσε φάκελο γιατί μόλις σήμερα πήρε ασφαλιστική ενημερότητα. Σύμφωνα με άλλες… διαρροές, το πρόβλημα δεν ήταν μόνο η ασφαλιστική και η φορολογική ενημερότητα.

Σήμερα μίλησε στο “Αθλητικό Μετρόπολις” ο τεχνικός διευθυντής του Ηρακλή (ο μόνος που μιλάει που και που), Παύλος Μυροφορίδης. Όταν ρωτήθηκε για τον Παπαθανασάκη, είπε : “Δεν υπάρχουν αμφιβολίες για το οικονομικά και αυτό είναι ξεκάθαρο. Θέλει οι άνθρωποί του να γνωρίζουν τι κάνουν και τους δίνει την ελευθερία να πετύχουν. Αυτό μας βοηθά πολύ. Είναι ευτυχία να δουλεύεις μαζί του. Θα προσπαθήσει να σε βοηθήσει και όχι να προσθέτει προβλήματα στα υπάρχοντα”.

Σύμφωνα με τον τεχνικό διευθυντή του Ηρακλή, λοιπόν, οικονομικά θέματα δεν υπάρχουν, οπότε απομένει να δούμε πως θα κυλήσει η υπόθεση του πιστοποιητικού.