Αγροτικός Αστέρας… Γκάνας!

Μία έκπληξη ένιωσαν χθες οι παράγοντες του Αγροτικού Αστέρα όταν έμαθαν ότι Αγροτικός Αστέρας, εκτός από τον Εύοσμο, υπάρχει και στην Άκρα της Γκάνας!

Την ωραία ιστορία με έναν φίλο της ομάδας την κοινοποίησαν οι “Σταχυοφόροι” μέσω της ιστοσελίδας τους…

Στη χθεσινή αναμέτρηση με τον Αιγινιακό ένας πολύ ιδιαίτερος καλεσμένος φιλοξενήθηκε από την οικογένεια του Αγροτικού Αστέρα. Ο λόγος για τον Κώστα Δουσίδη, ο οποίος μένει και εργάζεται στη Γκάνα, αλλά η τεράστια απόσταση δεν κάμπτει την αγάπη του για τον Αστέρα.

Ο κύριος Δουσίδης είναι μηχανικός και οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις επιβάλλουν να περνά το μεγαλύτερος μέρος του χρόνου στην πόλη Άκρα – η πρωτεύουσα της Γκάνας. Ωστόσο, παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις γύρω από την αγαπημένη του ομάδα και με ρουχισμό που έχει συγκεντρώσει έχει δημιουργήσει και τοπική ομάδα με ντόπιους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται με τα χρώματα του Αγροτικού Αστέρα!

Οταν η Π.Α.Ε. ενημερώθηκε για την ιδιαίτερη ιστορία του κυρίου Δουσίδη επικοινώνησε μαζί του και τον κάλεσε να παρακολουθήσει ως ειδικός καλεσμένος της την αναμέτρηση με τον Αιγινιακό στο Δημήτρης Κοντικάκης. Πρόκειται για έναν ζεστό και πάντα χαμογελαστό άνθρωπο, ο οποίος συνεχώς εκδήλωνε την ευτυχία που του δίνει να βρίσκεται στο “σπίτι” της αγαπημένης του ομάδας ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Στο πλαίσιο της φιλοξενίας στα επίσημα του γηπέδου, έλαβε επίσης μία συλλεκτική φανέλα της ομάδας με υπογραφές των ποδοσφαιριστών και φυσικά βγήκαν πολλές φωτογραφίες, όπως αυτή με τον πρόεδρο της Π.Α.Ε. κ. Ηλία Θεοδωρίδη.