Η μασέρ, που τα έκανε όλα

Άσχημη τροπή πήρε η γιορτή που διοργάνωσε μια ομάδα 5ης κατηγορίας της Ελβετίας, η FC Λέτζγκρουντ για την άνοδό της στην 4η αγωνιστική και το συμβάν είδε το φως της δημοσιότητας μόλις τώρα!

Όταν τελείωσε η γιορτή σε κλαμπ της Ζυρίχης, οι παίκτες περικύκλωσαν την μασέρ τους στο πάρκινγκ, ένας εξ αυτών την πλησίασε και επιδόθηκαν σε… περιπτύξεις με έναν συμπαίκτη του να τραβά σε βίντεο ότι συνέβαινε.

Το βίντεο πήγαινε από το ένα κινητό στο άλλο και έφτασε τελικά και στα χέρια της διοίκησης. Ο πρόεδρος, μόλις έμαθε τι έγινε, αποφάσισε να απολύσει την μασέρ.

“Η απόλυσή της είναι απόφαση της διοίκησης. Οι παίκτες, που έπρεπε, τιμωρήθηκαν εσωτερικά. Απολύθηκε η μασέρ γιατί δεν θα μπορούσαμε να διώξουμε την μισή ομάδα”, δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας, ενώ η μασέρ, μιλώντας σε δημοσιογράφους, εξέφρασε τα παράπονά της.

“Είμαι ο αποδιοπομπαίος τράγος. Κάποιος έπρεπε να πληρώσει κι εγώ ήμουν το εύκολο θύμα. Εκείνη η γιορτή πήγε στραβά, έχω κενά μνήμης, αν και είχα πιεί μόνο δύο ποτά. Προφανώς κάποιος μου έριξε κάτι στο ποτό” είπε.

Σύμφωνα με τις ελβετικές εφημερίδες, από τη μέρα που έφυγε από τη συγκεκριμένη ομάδα, δέχτηκε προτάσεις να δουλέψει σε ομάδες, αλλά τις αρνήθηκε γιατί δεν θέλει να εμπλακεί ξανά στο ποδόσφαιρο.