Στη λίστα και ο Στέφενς

To Αμβούργο είναι χωρίς προπονητή από χθες, καθώς απολυθηκε μετά από τρεις αγωνιστικές ο Μίρκο Σλόμκα και στην αναζήτηση του επόμενου, κολλάει και το όνομα του πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ.

Ο Χουμπ Στέφενς εμφανίζεται να βρίσκεται στην λίστα των υποψηφίων για τον πάγκο του Αμβούργου, χωρίς να είναι βέβαια το φαβορί, αφού βασικός υποψήφιος είναι ο Τόμας Τούχελ, μέχρι πέρσι προπονητής της Μάιντς, που επέλεξε να μείνει ελεύθερος μετά το τέλος της προηγούμενης σεζόν. Ο 41χρονος προπονητής είναι το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο του Αμβούργου, αυτό είναι γεγονός.

Το όνομα του Στέφενς μπήκε στη συζήτηση, διότι ο Ολλανδός έχει δουλέψει άλλες δύο φορές με τον τεχνικό διευθυντή του Αμβούργου, Ντίτμαρ Μπάιερσντορφερ.

Το 2007 ο Μπάιερσντόρφερ, επέλεξε τον Στέφενς όταν το Αμβούργο δεν ξεκίνησε καλά και με τον Ολλανδό όχι μόνο σώθηκε αλλά βγήκε και στο Ιντερτότο, ενώ συνεργάστηκαν σχεδόν δύο χρόνια στην Σάλτσμπουργκ, από την οποία έφυγαν μαζί τον Απρίλιο του 2011.

Το όνομα του Στέφενς παίζει στο επίπεδο της Μπουντεσλίγκα και κάποια στιγμή δεν αποκλείεται να βρει ομάδα εκεί, σε ομάδα του δεύτερου μισού της βαθμολογίας.