Ψάχνουν για τον δράστη στην Κρήτη

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία στην Κρήτη για την σύλληψη ενός 32χρονου που φέρεται να είναι το δεύτερο άτομο που προκάλεσε τον σοβαρότατο τραυματισμό του 46χρονου φιλάθλου του Εθνικού, Κώστα Κατσούλη στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ηρόδοτο.

Η αστυνομία έχει ήδη προχωρήσει στην σύλληψη τριών ατόμων (22, 27 και 24 ετών) για τα επεισόδια, στα οποία ασκήθηκε ποινική δίωξη από τον Εισαγγελέα για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και κατά συναυτουργία, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή και κατά συναυτουργία σε αθλητική εγκατάσταση.

Στον 24χρονο ασκήθηκε και δίωξη για παράνομη οπλοφορία καθώς στην κατοχή του βρέθηκε με σιδηρογροθιά και σύμφωνα με τις μαρτυρίες είναι αυτός που χτύπησε τον Κατσούλη μαζί με τον 32χρονο που αναζητείται.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr ο 27χρονος και ο 22χρονος φέρονται να επιχείρησαν να κατεβάσουν το πανό με το έμβλημα της ομάδας του Εθνικού, ενώ σχεδόν ταυτόχρονα μια ομάδα 15-20 οργανωμένων οπαδών του Ηροδότου, που βρίσκονταν ακριβώς απέναντι κινήθηκαν στη βόρεια κερκίδα και προκάλεσαν συμπλοκή, κατά την οποία τραυματίστηκαν οι δύο φίλαθλοι της ομάδας του Εθνικού. Οι δύο που κατέβασαν το πανό φέρονται να συμμετείχαν και στη συμπλοκή, αλλά ο 32χρονος και ο 24χρονος φέρονται να χτύπησαν τον 46χρονο. Οι τρεις κρατούνται και θα απολογηθούν στις 11.30, την ερχόμενη Τετάρτη, στην ανακρίτρια.